Harley-Davidson si muzica hard rock, o combinatie mai buna ca niciodata

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 00:00
5002 citiri
Harley-Davidson si muzica hard rock, o combinatie mai buna ca niciodata
Foto: Game Over Cycles

Cu ce poti asocia cel mai bine o motocicleta Harley-Davidson, daca nu cu muzica rock? Asa s-au gandit si polonezii de la Game Over Cycle, care au tunat o piesa de exceptie dedicata curentului hard rock.

Realizata in cooperare cu Hard Rock Cafe Cracovia, bijuteria pe doua roti are in alcatuirea sa o singura piesa originala Harley-Davidson si anume motorul, restul constand in piese unicat realizate in atelierul de tuning polonez, informeaza Extravaganzi.

Mecanicii Game Over Cycle si-au lasat imaginatia sa zboare pe ritmuri de hard & heavy, iar rezultatul este unul de exceptie.

Muzica vibreaza din fiecare piesa a motocicletei tunate pentru a reda stilul anilor zgomotosi ai epocii rock. Furca din spate este creata sa aminteasca foarte clar de imaginea unui grif de chitara, iar filtrul de aer este asemanator unui microfon.

Saua motocicletei este inscriptionata cu note din "Highway to Hell" a australienilor de la AC/DC, in vreme ce emblema Hard Rock Cafe se face vizibila si ea pe lateralele seii si pe rezervor.

Poate ca, per ansamblu, mecanicii Game Over Cycle s-au lasat prea mult dusi de val, dar nimeni nu poate nega originalitatea produsului creat in atelierul lor.

In plus, motorul original Harley-Davidson suna la fel de bine ca in epoca de aur a rockului.

#Harley tunat, #motocicleta Harley Davidson HRC, #motocicleta unicat , #Motociclism