Avantaje si dezavantaje atunci cand achizitionezi produse din magazinele virtuale cu incaltaminte

Luni, 24 August 2015, ora 17:45
1871 citiri
Avantaje si dezavantaje atunci cand achizitionezi produse din magazinele virtuale cu incaltaminte
Foto: kaboompics.com

Statisticile arata ca tot mai multi romani prefera sa-si faca cumparaturile online, anul trecut ei facand achizitii in aceasta maniera in valoare de 1,2 miliarde de lei.

Vezi mai jos cam ce trebuie sa stii despre magazinele virtuale cu incaltaminte, de la avantaje si dezavantaje pana la modalitati de plata si primirea pachetului.

Avantajele cumparaturilor din magazinele virtuale cu incaltaminte

Un prim avantaj si cel mai evident este acela ca economisesti timp. Nu trebuie sa intri din magazin in magazin si sa pierzi o zi intreaga in cautarea unei perechi de pantofi, ci poti face asta chiar din pat, seara, inainte sa te culci.

De asemenea, atunci cand cauti o pereche de incaltari, poti filtra cautarile. Spre exemplu, daca esti in cautarea unei perechi de adidasi pentru baschet negri si marimea 43, poti pune in cautari aceste filtre, astfel incat sa-ti fie afisate doar perechile care se incadreaza in cerintele tale. Daca alegi sa-ti cumperi produse din magazinele virtuale cu incaltaminte poti si sa compari mai usor preturile cu alte magazine si sa cumperi produsul la cel mai mic pret.

Poti plati cu cardul, poti plati in cont la o banca sau pati plati ramburs, atunci cand vine coletul. Totodata, cel mai bine ar fi sa dai ca dresa de livrare locul in care esti de gasit intre orele 9 - 18. Curierii lucreaza cam in acest interval, asa ca e recomandat sa dai adresa de la birou si nu cea de acasa.

Ce dezavantaje ai atunci cand faci cumparaturi din magazinele virtuale de incaltaminte

Bineineteles, exista si dezavantaje atunci cand cumperi pantofi, fie ei sport sau eleganti, din magazine virtuale cu incaltaminte. Este vorba in principal despre faptul ca incaltamintea cumparata s-ar putea sa nu ti se potriveasca, sa nu-ti vina. Trebuie sa stii insa ca majoritatea magazinelor virtuale cu incaltaminte accepta returnarile de produs si iti ramburseaza toti banii inapoi, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji in aceasta privinta.

Unele persoane mai sunt ingrijorate si de faptul ca produsele s-ar putea sa nu arate ca in fotografiile de prezentare folosite pe site, insa si in acest caz, daca nu esti multumit, poti returna produsul fara probleme, intr-un interval de 30 de zile.

#incaltaminte magazin virtual, #incaltaminte magazin online, #magazin virtual incaltaminte , #Incaltaminte sport