#roboterapeut: Recuperare robotizată în Enayati Hospital pentru pacienții cu deficiente locomotorii

Miercuri, 20 Martie 2024, ora 18:33
0 citiri
#roboterapeut: Recuperare robotizată în Enayati Hospital pentru pacienții cu deficiente locomotorii
FOTO: enayatimedicalcity.ro

Pacienții cu deficiențe locomotorii (în special cei cu deficiențe de mers), precum și cei care au suferit leziuni ale măduvei spinării, accidente vasculare cerebrale sau alte afecțiuni care le-au afectat mobilitatea pot beneficia in Enayati Hospital de recuperarea robotizată pentru antrenamentul asistat al mersului prin #roboterapeutul nostru. Acest tip de recuperare rapidă și eficientă presupune un exoschelet robotic care ajută la îmbunătățirea funcției motorii a membrelor inferioare, asistat de computer și de specialiști în domeniu.

Afecțiuni pe care le putem trata prin recuperarea robotizată:

  • Accidente vascular cerebral (AVC);
  • Leziuni ale măduvei spinării;
  • Tumori cerebrale;
  • Scleroză multiplă;
  • Paralizii cerebrale;
  • Alte tipuri de deficiențe locomotorii sau care afectează mobilitatea.

Beneficiile recuperării robotizate în Enayati Hospital, prin #roboterapeut

În Baza de recuperare din Enayati Hospital știm că impactul tehnologiei moderne asupra procesului de recuperare este major. De aceea utilizăm echipamente de ultimă generație care permit creșterea eficienței tratamentelor prin posibilitatea de a personaliza terapiile în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient. De asemenea, utilizăm tehnologie modernă, de tipul celei robotizate, deoarece ea contribuie la îmbunătățirea rezultatelor, precum și la reducerea duratei de spitalizare, datorită eficienței crescute a tratamentelor. Ce face mai exact #roboterapeutul nostru:

  • Asistent robotic pentru membrele inferioare: robotul asistă mișcările pacientului în timpul mersului. Exoscheletul este ajustabil pentru a se potrivi dimensiunilor și necesităților individuale ale pacienților.
  • Mers asistat și controlat: dispozitivul permite un mers asistat și controlat, ajutând pacienții să își recâștige abilitățile de mers prin încurajarea mișcărilor corecte și coordonate ale membrelor inferioare.
  • Feedback vizual și auditiv: robotul oferă feedback vizual și auditiv pentru a ghida pacienții în timpul exercițiilor și pentru a-i motiva să mențină o formă corectă și să depună eforturi adecvate.
  • Personalizare și ajustare: robotul poate fi personalizat pentru a se adapta la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Parametrii precum viteza, rezistența și unghiurile de mișcare pot fi ajustate pentru a crea un program de recuperare individualizat.
  • Monitorizarea progresului în recuperarea medicală: robotul permite monitorizarea și evaluarea progresului pacienților în timpul ședințelor de reabilitare medicală, prin colectarea datelor. Această funcție este utilă pentru medicii specialiști în recuperare medicală și kinetoterapeuți, contribuind la siguranța și eficacitatea procesului de recuperare.

Atunci când medicina din suflet întâlnește tehnologia de ultimă generație, rezultatele devin cu adevărat extraordinare! De aceea, în Enayati Hospital îți punem la dispoziție inclusiv tehnologie robotizată pentru a merge mai departe, mai ușor!

Alege #roboterapeut pentru a merge mai departe!

Ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să programezi o vizită? Contactează-ne la 021 9362 sau completează formularul de contact.

#roboterapeut, #robotizare, #eneyati, #Enayati Hospital , #Stiri Viata sanatoasa