Obama canta blues la Casa Alba (VIDEO)

Joi, 23 Februarie 2012, ora 10:02
1582 citiri
Obama canta blues la Casa Alba (VIDEO)

Barack Obama a cantat alaturi de Mick Jagger o piesa blues, la o luna dupa ce a facut senzatie interpretand o piesa soul.

"Nu in seara asta!", s-a scuzat initial Barack Obama, in timp ce solistul trupei The Rolling Stones, alaturi de chitaristii de blues B.B. King si Buddy Guy il invitau sa li se alature pentru refrenul piesei "Sweet Home Chicago" a bluesman-ului Robert Johnson. "Haideti, puteti sa o faceti!", i-au strigat muzicieni presedintelui american, transmite AFP.

In consecinta Obama a cedat si a pus mana pe microfon pentru a interpreta refrenul celebrei piese: "Come on, baby don't you want to go... Sweet home, Chicago", refren care ii evoca propriul trecut politic de senator de Illionois.

Aceasta este cea de-a doua experienta muzicala pe care Obama o are in public in ultima luna. La 19 ianuarie, la New York, presedintele american a interpretat piesa soul "Let's stay together", a lui Al Green, pe scena teatrului Apollo din Harlem, unde participa la o reuniune electorala.

Dupa evenimentul muzical de marti, Obama s-a felicitat pentru "extraordinara seara" petrecuta la Casa Alba. "Ca presedinte nu poti pur si simplu sa iesi seara la plimbare, sa-si limpezesti gandurile, sau sa te arunci intr-o masina si sa conduci unde vrei. Este frustrant. Dar, apoi mai sunt si acele seri in care ii primesti in vizita pe B.B. King si Mick Jagger!", a constatat el.

Pe langa presedintele american insa, marea vedeta a serii de la Casa Alba a fost Mick Jagger, care la 68 de ani a fost in continuare sufletul petrecerii.

#Obama canta, #presedinte America canta, #Jagger canta Obama , #Viata personala