Hoboken, New Jersey - Orasul celibatarilor americani de succes

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 17:59
3046 citiri
Hoboken, New Jersey - Orasul celibatarilor americani de succes

In Hoboken, New Jersey, traiesc cei mai multi celibatari bogati. Nu se stie cum s-a ajuns sa gazduiasca orasul atat de multi oameni de succes, dar singuri. Cert este ca un sfert din locuitori lucreaza in sectorul imobiliar, financiar sau de asigurari.

Orasul se afla pe malul opus al raului Hudson fata de Manhattan si a reusit sa obtina un scor perfect, de 100, in clasamentul Bloomberg, in care se regasesc orasele cu cei mai multi barbati celibatari si cele mai multe femei necasatorite cu venituri ridicate. Mai exact, peste 50% din locuitori traiesc singuri, nivel dublu fata de media din SUA.

Din punct de vedere al veniturilor, barbatii intre 15 si 64 de ani din Hoboken au un venit mediu anual de 94.500 de dolari, cu 61% peste media americana, iar femeile din aceeasi categorie de varsta castiga in medie 77.600 de dolari, adica de peste 2,5 ori mai mult decat castiga in general femeile din SUA.

"Exista aproape prea multe oportunitati de a-ti da intalniri", a declarat Garrett Roberts, un celibatar care spera sa-si gaseasca aleasa inimii in acest oras.

Dar, chiar daca procesul nu este simplu, cel putin localnicii stiu ca viitoarea lor pereche va fi, cel mai probabil, o persoana de succes.

Hoboken a atras pe langa oamenii de afaceri si sportivi faimosi, iar fostul guvernator si senator de New Jersey locuia in acest oras, atunci cand si-a intalnit cea de-a doua sotie.

#oameni de afaceri, #cupluri de succes, #casatorii oameni afaceri , #Viata personala