Inspira incredere prin parfumul pe care il porti

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
3294 citiri
Inspira incredere prin parfumul pe care il porti

Parfumul este aliatul tau puternic si subtil, elementul cu o importanta majora in mediul de afaceri, reprezentand, in multe dintre situatii, asul din maneca ta.

"Un miros de calitate da incredere permanenta celui care il poarta. Acesta este semnatura care impresioneaza si lasa o amintire celor din jur", a declarat Octavian Coifan, singurul parfumier roman, pentru Business24.

Potrivit acestuia, prin miros, barbatii vor castiga si un aliat de pret in femeile din jur, intotdeauna admiratoare secrete.

Cand vine vorba de parfum, nu conteaza doar cel personal, ci si al ambientului, de la sala de sedinte a omului de afaceri, pana la birou si masina. Tot ceea ce-l inconjoara pe un businessman de success trebuie sa-i poarte semnatura, sa fie dupa chipul si asemanarea sa si sa-i dezvaluie amprenta de stil.

La polul opus, oricat de bine ai arata, daca ai un miros greu si invechit, vei lasa o impresie negativa celor cu care intri in contact.

"O camasa necalcata se trece cu vederea, insa un miros prost niciodata", spune Coifan.

Atentia pentru miros trebuie sa inceapa chiar cu after-shave-ul, care va fi ales cu grija, in concordanta cu parfumul folosit.

Parfumul se alege in functie de atitudine

Mirosul unui barbat de afaceri trebuie sa reflecte tinuta acestuia, dar mai ales atitudinea. Trebuie evitate parfumurile prea sport si prea citrice, deoarece acestea sunt purtate astazi de toata lumea, mirosurile find specifice deodorantelor.

Cu toate ca nu se mai face diferenta intre parfumul de zi sau de seara, cel din a doua categorie trebuie sa fie mai intens, deoarece este amestecat cu alte arome: ale coniacului, tigarilor si parfumurilor feminine, spune Coifan.

Printre parfumurile cele mai potrivite oamenilor de afaceri se numara: Terre d'Hermes, Habit Rouge (Guerlain), Egoiste (Chanel), Fahrenheit (Dior), La Nuit de l'homme (YSL), Mandragore (Annick Goutal) si Lavender Palm (Tom Ford), potrivit parfumierului.

#parfum barbati, #marci parfum, #brand parfum, #octavian coifan, #parfum barbati afaceri, #parfum businessman , #Tinute office