Pune mana pe un ceas revolutionar disponibil in numai 15 exemplare

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:00
3129 citiri
Pune mana pe un ceas revolutionar disponibil in numai 15 exemplare
Foto: Luxatic

Faberge nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar noul ceas Visionnaire I demonstreaza ca celebrul brand poate stabili tendinte noi in moda masculina.

Noul Faberge Visionnaire I nici nu a aparut bine pe piata, dar toata lumea vorbeste despre el.

Designul intrigant si finetea accesoriului masculin, asemanatoare stralucirii unui diamant, fac ca Visionnaire I sa reprezinte eleganta suprema in materie de accesorii masculine, arata revista Luxatic.

Vinovat de creatia accesoriului de lux a casei de moda din Paris se face designerul Giulio Papi, de la Renaud & Papi.

Finisajele delicate si atentia data detaliilor fac ca accesoriul iesit din mana sa sa reprezinte o adevarata capodopera in lumea ceasurilor de lux.

Un design revolutionar care foloseste mecanismul tourbillon perntru a modifica aspectul cadranului in functie de pozitia mainii purtatorului te va intriga din prima.

Din acest punct de vedere, Faberge Visionnaire I este intr-adevar o bijuterie a mecanicii. Mecanismul sau cu arc ii permite sa mai functioneze pentru 72 de ore chiar daca nu este purtat.

Ceasul de lux are o infatisare care denota sobrietate, fiind lipsit de diverse artificii cromatice stridente.

Carcasa ceasului Faberge Visionnaire I poate fi realizata din aur rosu sau din platina, iar bratarile sunt facute din piele de aligator.

Aceasta editie speciala a fost limitata la numai 15 exemplare.

Faberge Visionnaire I este cu certitudine un element inovator in creatiile casei de moda, dar pasul spre viitor facut cu acest accesoriu de lux nu elimina din design elementele distinctive ale brandului si atentia acordata detaliilor.

Ceasul de lux Faberge poate fi accesorizat cu o pereche de butoni conceputi in aceeasi linie distinctive a designului semnat de Papi.

#ceas lux Faberge, #ceas Faberge Visionnaire I, #accesoriu lux, #butoni Faberge , #Tinute elegante