Nicole Miiler: Un designer care si-a construit succesul in inima New York-ului

Marti, 14 August 2012, ora 17:50
1907 citiri
Nicole Miiler: Un designer care si-a construit succesul in inima New York-ului

Designerul Nicole Miller, CEO al companiei Bud Konheim, este convinsa ca afacerile din domeniul vestimentar trebuie sustinute prin lansarea unor modele care sa avantajeze femeile si prin implicarea permanenta in procesul de creatie. Iar atelierul in care creeaza este cel putin la fel de avangardist.

Bud Konheim este una dintre putinele case de moda care produce colectiile pe piata din New York, acolo unde si activeaza.

Designerul precizeaza ca femeile se vor orienta intotdeauna catre achizitionarea unor haine care sa le faca sa arate mai bine, chiar daca pretul acestora este ridicat. In acelasi timp, Nicole Miller vorbeste si despre implicarea sa in crearea unei noi linii, care a fost un proces permanent, asigurandu-i astfel succesul pe piata, potrivit Business Insider.

Nicole Miller, cunoscuta pentru rochiile sale "destepte", cu cravate tineresti, recunoaste ca face documentare online pentru a gasi inspiratia.

Atelierul detinut de Nicole Miller este un spatiu plin de culori, unde se lucreaza intens, iar totul pare sa fie in dezordine. Este situat la etajele 19 si 20 ale unei cladiri de pe Seventh Avenue, in cartierul Garment din New York. Compania activeaza in aceasta locatie din 1991.

Holul este plin de tablouri si fotografii cu designerul Nicole Miller si diverse celebritati, precum si imagini din colectiile anterioare lansate de aceasta casa de moda.

Magazinul de prezentare reprezinta o parte importanta a atelierului. Cele mai recente haine expuse in magazin fac parte din colectia Resort.

Exista un cod privind imbracamintea angajatilor in cadrul acestui atelier. Acestia sunt incurajati sa poarte in fiecare zi cel putin o piesa de imbracaminte creata de Nicole Miller. Designerul prefera ca angajatele sale sa poarte tocuri.

Nicole Miller realizeaza si accesorii precum genti, bijuterii sau curele.

In fiecare miercuri si vineri, un bucatar pregateste mancare pentru personalul atelierului, intr-o bucatarie cu un aspect foarte primitor. Uneori, si Nicole Miller gateste in bucatarie.

Croitoresele lucreaza la etajul 20 si majoritatea activeaza in aceasta companie inca de cand a fost creata.

Exista un fel de zid de material in camera de croitorie.

Miller vine in fiecare zi la munca, decorand tesaturi si dantele, implicandu-se activ in activitatea companiei.

In atelier exista si cateva randuri de masini de cusut. Exista o "camera de inspiratie" pentru Nicole Miller, ai carei pereti sunt acoperiti de decupaje si schite, iar designerul spune ca isi aloca timp in fiecare zi pentru a face schite.

La etajul 19 se gasesc departamente de e-commerce, relatii cu publicul si marketing. Tot la acest etak echipa lucreaza la linia "Nicole by Nicole Miller", distribuita prin JPPenney.

#atelier moda New York, #casa de moda SUA, #Nicole Miller , #Tinute elegante