Iata un Rolex foarte rar, pe care merita sa-l vanezi

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
3192 citiri
Iata un Rolex foarte rar, pe care merita sa-l vanezi
Foto: Bloomberg

Daca ti se ofera ocazia sa cumperi un Rolex Explorer II cu cadranul intr-o ciudata culoare crem, nu trebuie sa ratezi afacerea. S-ar putea sa dai lovitura si sa te alegi cu un ceas de colectie la un pret foarte bun.

Aceasta culoare a cadranului este intalnita la doar cateva exemplare ale seriei Explorer II, care devin astfel niste raritati, potrivit Bloomberg.

Rolex este o marca a excelentei si bunului gust in domeniul orologeriei, dar seria Explorer II, creata la mijlocul anilor '80, nu era menita sa se evidentieze cu ceva in mod particular, reprezentand trecerea de la modelele clasice Rolex la mecanisme ceva mai moderne.

Initial, Rolex concepuse designul celor doua modele ale gamei Explorer II intr-un contrast marcat de culorile cadranului: alb stralucitor si negru.

Cum lucrurile nu ies intotdeauna asa cum te-ai asteptat, Rolex a lansat fara voie colectia cu un ceas cu cadranul bej, in locul albului stralucitor, din greseala unui furnizor.

Eroarea a fost remediata in cateva saptamani, dar Rolex Explorer II cu cadranul crem este vanat si acum pentru raritatea exemplarelor de acest tip.

Valoarea sa oscileaza intre 10.000 si 20.000 de dolari, in functie de starea in care a fost pastrat.

Exemplarul din imagini este pus in vanzare la un pret de 14.000 de dolari pe portalul Iconic Watch.

Carcasa este una din otel inoxidabil si ofera o nota intens masculina accesoriului, gravarea marginilor acesteia accentuand acest aspect. Cat despre mecanism, vorbim totusi de Rolex!

#ceas Rolex colectie, #ceas rar Rolex, #ceas lux Rolex , #Tinuta business