TOP-ul insulelor exotice care pot fi inchiriate la preturi accesibile

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 13:29
3079 citiri
TOP-ul insulelor exotice care pot fi inchiriate la preturi accesibile

Cumpararea unei insule este un lux pe care si-l permit doar putini oameni din lume.

Pentru a beneficia insa de o vacanta departe de aglomeratia statiunilor intesate cu turisti nu este intotdeauna nevoie sa devii proprietarul unei insule, ci o poti inchiria.

Iata cateva insule care pot fi inchiriate cu sume accesibile, care pornesc de la 632 de dolari pe saptamana si pot ajunge pana la 5.000 de dolari, intr-un top realizat de Businessinsider

Insula Coco Plum Caye, 1.540 de dolari pe saptamana

Cu o chirie care porneste de la 1.540 de dolari pe saptamana, insula Coco Plum Caye se intinde pe opt mile de-a lungul coastei Balize. Insula este considerata una dintre cele mai bune locatii pentru scufundari din lume.

Casa plutitoare, 1.750 de dolari pe saptamana

Pentru 1.750 de dolari pe saptamana, poti beneficia de cea mai intima experienta pentru o insula privata, o casa plutitoare. Casa plutitoare Utter Inn este departe de a fi o unitate de cazare conventionala, ea fiind creata initial ca o opera de arta.

Dunbar Rock, 1.197 de dolari pe saptamana

Dunbar Rock este o insula pe care se gaseste una dintre cele mai elegante vile din Honduras. Locuinta costa 1.197 de dolari pe saptamana. Insula este recunoscuta ca fiind locuinta "de rezerva", folosita de piratul Blackbeard.

Porer Island, 632 de dolari pe saptamana

Pentru 632 de dolari pe saptamana, Insula Porer poate fi destinatia ideala pentru o vacanta departe de aglomeratia statiunilor turistice. Insula se intinde pe doar o jumatate de hectar de teren, pe coasta Croatiei in Marea Adriatica.

Insulele Secas, 3.465 de dolari pe saptamana

Afla in apropierea orasului Panama, insulele Secas sunt insule tropicale de mici dimensiuni, disponibile pentru a fi inchiriate cu 3.465 de dolari pe saptamana.

Insula Kiniw, 4.950 de dolari pe saptamana

Insula Kiniw, aflata in arhipelagul Caraibe este accesibila doar cu vaporul. Locatia impresioneaza prin padurile tropicale din care nu lipsesc exemplare de pasari rare sau iguane. Chiria pentru o saptamana este de 4.950 de dolari pe saptamana.

Insula Dent, 2.975 de dolari pe saptamana

Insula Dent, situata in Columbia Britanica poate fi inchiriata cu 2.975 de dolari pe saptamana. Daca esti pasionat de pescuit de somon, acesta insula este vacanta ideala pentru tine!

#chirii insule, #inchiriere insule, #insule de inchiriat , #Timpul liber