TOP SHOPPNG: Relaxeaza-te intr-un dus extravagant

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 00:00
2648 citiri
TOP SHOPPNG: Relaxeaza-te intr-un dus extravagant
Foto: Zazzeri

Dusul cel relaxant este sfant la sfarsitul oricarei zile de munca, iar pentru a amplifica experienta, poti alege un dus special, care, pe langa, jetul obisnuit, vine si cu variantele care imita ploaia tropicala, cascada sau pulverizatorul.

Business24 iti recomanda Obliqua, un dus special creat de Zazzeri, cu un design avangardist si minimalist, pe care-l prinzi in perete, pe verticala.

Sistemul adera cu usurinta la orice tip de perete, integrandu-se in orice decor, intr-un mod extrem de delicat si elegant.

Unghiul de cadere a apei iti da o senzatie reconfortanta si este obtinut prin sistemul Flyfall Rain, care ofera control absolut al directiei de curgere a apei, dar si de gestionare a distantei pe care se intinde jetul.

Acest lucru iti permite sa instalezi acest dus in orice tip de baie, chiar si intr-o baie mai mica.

Dusul Obliqa este disponibil in trei variante (cu capul inclinat, fara capul inclinat, dar si varianta fara cap inclinat si cu dus separat, ce poate fi luat in mana). Toate aceste versiuni poti fi dotate la cererea ta cu iluminare prin LED.

Cele dotate cu iluminatoare LED sunt disponibile in culorile argintiu mat, argintiu-oglinda, alb sau negru.

Acest dus a fost creat atat pentru scopul sau initial, a te spala, cat si pentru relaxare, atat pentru fizic cat si pentru psihic. Toate modelel au termostat prin care poti regla temperatura apei, dar si patru variante de jet: tip ploaie, tip cascada, pulverizator si cel normal, produs de un dus obisnuit.

Preturile pornesc de la 435 de euro, au declarat reprezentantii distribuitorului pentru Business24 si tu le poti comanda direct de la Zazzeri.

#dus tropical, #dus tip ploaie, #dus tip cascada, #dus Zazzieri , #Timpul liber