Top 5: Cele mai luxuoase spa-uri din lume

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 18:44
2975 citiri
Top 5: Cele mai luxuoase spa-uri din lume

Lux, eleganta si cele mai noi tehnologii toate se regasesc intr-un top al celor mai luxoase spa-uri din lume realizat de Bbc.

Sofitel, Queenstown, New Zeeland

LeSpa, spatiul de relaxare din hotelul Sofitel se "desfasoara" pe 82 de camera ale hotelului din Queenstown. Este locul ideal pentru tratamente faciale europene si pentru ritualurile traditionale Maure cu pietre verzi si miere Manuka.

Ritz-Carlton, New Orleans

Cu un design elegant, Beau Monde se intinde pe 25.000 de metri patrati. Aici va puteti rasfata cu masaje cu cafea, sau sa puteti destinde in baile Marie Laveau Voodoo.

Insula Couples Towe, St Mary, Jamaica

Dupa ce in anii '50 a fost locul de evadare pentru vedetele Hollywood-ului, acest loc exclusivist are o gama variata de oferte pentru "rasfat", de la impachetari cu alge marine si menta, pana la tratamente faciale care combina ingredient unice si tehnologii moderne.

Cavalieri, Roma, Italia

Spa-ul aflat in vecinatatea celebrului restaurant La Pergola, cotat cu 3 stele Michelin este locul de relaxare aminteste de traditionalele bai romane cat si de sauna turceasca.

Omni Bedfort Springs Resort, Pennsylvannia

Situata la 200 de kilometri de orasul Philadelphia, acest resort istoric a fost reconditionat cu 120 de milioane de dolari. Serviciile oferite de spa incorporeaza ingredientele natural ale apelor minerale din zona cum ar fi lemnul de nuc negru sau caprifoiul.

#cele mai luxoase spa, #spa luxoase, #spa celebre , #Timpul liber