Sarbatoreste succesul cu o sampanie de lux

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
7583 citiri
Sarbatoreste succesul cu o sampanie de lux

Savureaza o sampanie speciala pentru a sarbatori succesul! Business24 iti recomanda o sampanie cu aur comestibil sau un Dom Perignon de colectie, cu sticla din aur alb, pentru momentele cu adevarat speciale din cariera ta.

Luxor Brut Champagne este o bautura pentru impactul de moment, care arata la fel de bine in sticla, cat si in pahar. In schimb, Dom Perignon White Gold Champagne Jeroboam este o bautura pe care o savurezi pe moment, iar sticla o pastrezi la colectia ta de obiecte valoroase, ea fiind considerata cea mai scumpa sampanie din lume.

Luxor Brut Champagne

Doar 1.000 de sticle de Luxor Brut se produc anual, aceasta fiind o sampanie cu fulgi de aur comestibil, de 24 de karate. Dupa imbutelierea bauturii, aceasta este lasata sa se maturizeze in pivnita timp de doi sau trei ani.

Continutul este de 90% Pinot Noir, 7% Chardonnay si 3% Pinot Meunier. Bautura are o culoare aurie si o aroma fina si delicata de fructe rosii si piersici. In aceasta aroma se deosebeste gustul de vin cu note de fructe uscate, dar si un gust usor picant. Aroma finala, care iti ramane in gura, este una cat se poate de fresh.

Farmecul acestei sampanii sta chiar in stralucirea acestor fulgi de aur. Procesul de creare a acestei bauturi se desfasoara la standarde inalte, iar gustul final este cu adevarat o experienta inedita.

Poti cumpara aceasta sampanie online, de pe GiftVault.com pentru 190 de lire sterline (1.102 lei la acest moment), sau de pe smartdrinks.ro pentru 1.075 de lei.

White Gold Champagne Jeroboam

Dom Perignon Vintage 1995 Jeroboam a fost lansata oficial in mai 2008 si este cea mai scumpa sampanie "Jeroboam" din lume. "Jeroboam" este o sticla la trei litri, iar eticheta de "cea mai scumpa din lume" este legata in mod dorect de sticla in care este imbuteliata.

Bautura este "ambalata" intr-un recipient din aur alb platinat, tocmai de aceea acest Dom Perignon emana eleganta si este o adevarata piesa de colectie.

Sampania in sine a fost facuta dintr-o productie speciala de vin, si are in spate reputati casei Dom Perignon, astfel incat nu ai cum sa nu o apreciezi, daca esti un cunoscator al bauturilor fine.

White Gold Champagne Jeroboam costa 8.100 de lire sterline (46.997 de lei) si poate fi comandata de pe GiftVault, intrucat oficialii site-ului ne-au asigurat ca livrarile se fac inclusiv in Romania.

#sampanie lux, #cea mai scumpa sampanie, #sampanie aur comestibil , #Timpul liber