Redescopera Bucurestiul, in mini-concediul de Paste

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
1784 citiri
Redescopera Bucurestiul, in mini-concediul de Paste

Sarbatorile de Paste pot fi interesante si in Bucuresti, anul acesta, daca nu ai apucat deja sa pleci peste hotare sau la munte, alegand sa stai mai aproape de familie.

Pe langa obisnuita slujba de Inviere si masa din ziua de Paste, cei care raman in Capitala in acest weekend se pot relaxa la diverse targuri, concerte si expozitii.

Daca nu ai reusit sa ajungi pana acum, duminica este ultima zi in care poti vizita Targul Cadourilor de Paste, organizat de Galeria Dalles. Aici vei gasi specialitati culinare, care iti vor trezi toate simturile, de la cei mai pufosi cozonaci, pana la ciocolata rara.

Un targ la fel de sofisticat este cel din librariile Carturesti. Aici gasesti nenumarate cadouri pentru cei pe care ii vei vizita de Paste, dar si diverse sortimente de mancaruri traditionale. Astfel, daca vrei sa pui pe masa de Paste cele mai delicioase soiuri de fructe confiate, dulceturi si turta dulce, acesta este targul pe care trebuie sa-l vizitezi.

Sambata, de la ora 20:00, te poti destinde la concertul Fanfarei Bavareze Karpaten Show, care va canta la Beraria Bavareza Fritz. Tot in acest weekend, ai ocazia sa vizitezi expozitia de pictura a lui Nicolae Ambrozie din Galeriile de Arta Orizont.

Indrazneste asadar sa redescoperi Bucurestiul, in acest mic concediu prilejuit de sarbatoarea pascala, cu viata sa artistica palpitanta, de care poate n-ai apucat sa-ti mai aduci aminte.

#targ paste dalles, #targ paste obor, #evenimente paste bucuresti, #masa paste, #inviere paste , #Timpul liber