Se apropie ziua sefului? 5 greseli frecvente pe care sa le eviti

Joi, 24 Iunie 2021, ora 16:05
492 citiri
Se apropie ziua sefului? 5 greseli frecvente pe care sa le eviti
cadou FOTO: piqsels.com

O relatie buna cu seful tau, te va ajuta sa te bucuri de toate momentele petrecute la birou. In plus, vei avea ocazia sa il cunosti mai bine ca om si sa il pretuiesti pentru calitati care altfel ar putea trece neobservate. Cu cat mai autentice sunt sentimentele care stau in spatele relatiei voastre, cu atat mai bine te vei descurca atunci cand este ziua lui si vei sti exact ce il face fericit. Cu toate acestea, pregatirile pe graba, emotiile sau chiar gafe neasteptate, pot ruina un moment pe care il asteptati cu totii.

Afla in continuare care sunt cele mai frecvente greseli care apar in astfel de situatii si cum poti sa le eviti.

1. Alegi un meniu care nu ii place

La fel ca in majoritatea domeniilor din viata si mancarea implica foarte multe preferinte. Afla din timp care sunt felurile preferate ale sefului tau, astfel incat atunci cand va asezati la masa, sa nu ai surprize neplacute. Daca este complicat sa te decizi, incearca sa comanzi un meniu cat mai variat si simplu in acelasi timp, care sa acopere orice gen de alimentatie.

2. Cumperi bijuterii care nu i se potrivesc

Daca seful tau este o femeie, lucrurile sunt mult mai usoare. Poti sa alegi cu usurinta o pereche de cercei, o bratara sau un colier cu constelatii. Daca, insa, seful tau este un barbat, cel mai bine sa nu te aventurezi in alegerea unui cadou constand intr-o bijuterie. Desi exista barbati care poarta lantisoare, bratari si chiar inele, este o alegere mult prea intima si trebuie sa fii foarte sigur pe decizia ta.

3. Organizezi o petrecere surpriza pe care nu si-o doreste

E ziua cea mare, te-ai pregatit cu toate detalii, cu o seara inainte ai stat pana la 12 noaptea ca sa impodobesti biroul. Iar acum asteptati cu totii sosirea sefului, ca sa ii strigati "Suprizaaaa!". Iar el se enerveaza si intreaba cine a avut ideea asta stupida? Oare voi nu stiti ca el nu isi serbeaza niciodata ziua de nastere? Este un moment foarte neplacut, o gafa care poate fi evitata daca nu te lasi condus de entuziasm si te interesezi despre cum a fost marcat evenimentul in anii anteriori.

4. Te apuci sa strangi bani de la colegi, pentru cadoul sefului

Daca nu aveti o relatie foarte apropiata, care sa permita acest gest, cel mai bine este sa te abtii. Il poti pune pe sarbatorit intr-o postura foarte neplacuta, iar subalternii lui vor profita la maxim de asta pentru a-i submina pozitia. Pot aparea discutii referitor la problemele financiare pe care le are, precum si despre faptul ca se foloseste de tine pentru strange o suma frumusica de bani. Iti dai seama ca seful tau nu va fi cel mai fericit sa fie implicat in asa ceva.

5. Sa postezi pe Social Media poze de la petrecere

O petrecere este un loc unde numarul de participanti este limitat, iar pentru ca succesul sa fie garantat, trebuie ca toti invitatii sa fie de incredere. Doar asa oamenii se vor simti bine, inclusiv seful tau, renuntand la formalizarile care sunt obligatorii la birou. Toata lumea o sa consume alcool, o sa danseze si o sa se simta bine. Chiar daca se vor face poze, ele sunt strict pentru ochii vostri. In niciun caz nu trebuie sa fie vazute de altcineva sau postate in online. Se poate ca imaginile care tie ti se par foarte amuzante sa fie destul de compromitatoare si sa va puna pe toti intr-o lumina extrem de nefavorabila. Cel mai bine este sa te abtii de la acest gest, indiferent cat de mult iti doresti sa impartasesti cu lume din online despre succesul petrecerii.

Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#cadou, #cadouri, #cadou sef , #Stiri Lifestyle