Polițiști ridicați de DGA din centrul Capitalei: Au fost prinși în timp ce luau mită de la șoferul unui Porsche VIDEO

Joi, 27 Aprilie 2023, ora 13:37
873 citiri
Polițiști ridicați de DGA din centrul Capitalei: Au fost prinși în timp ce luau mită de la șoferul unui Porsche VIDEO
Imagine de la flagrant FOTO aktual24.ro

Doi agenți de la Poliția Rutieră au fost prinși în flagrant de DGA joi, 27 aprilie, în timp ce luau mită în Capitală, în zona Dorobanți.

Un ofițer și un agent au luat mită de la șoferul unui Porsche cu număr de Turcia, anunță surse judiciare citate de aktual24.ro.

Agent de politie prins in flagrant de DNA când lua mita pic.twitter.com/deDpvgWzpZ— aktual24.ro (@ak24ro) April 27, 2023

Acțiunea a fost organizată de Direcția Generală Anticorupție sub coordonarea Direcției Naționale Anticorupție, desfășurându-se în zona Dorobanți.

Cei doi polițiști activează la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei, unul fiind ofițer, celălalt agent, și ar fi fost prinși în flagrant în timp ce primeau bani de la un șofer pentru a nu dispune sancțiuni pentru abateri la regimul rutier, au precizat surse judiciare pentru Adevărul.

Anchetatorii vor face audieri în acest caz. ...citeste mai departe despre "Polițiști ridicați de DGA din centrul Capitalei: Au fost prinși în timp ce luau mită de la șoferul unui Porsche VIDEO" pe Ziare.com

#politist retinut DNA, #flagrant, #mita, #Sofer, #Porsche , #Stiri Lifestyle