Pentru o bună igienă, folosește consumabilele igienice de hârtie de unică folosință!

Miercuri, 09 August 2023, ora 14:57
369 citiri
Pentru o bună igienă, folosește consumabilele igienice de hârtie de unică folosință!
FOTO freepik.com

Când dorești să îți ștergi mâinile după o spălare temeinică, soluțiile de uscare nu lipsesc. Între uscător de mâini electric și prosop, găsim foarte des prosopul de hârtie. Acestea din urmă pot fi oferite în rulouri - pretăiate sau nu, sau la pachete. La fel ca hârtia igienică și șervețelele, prosoapele de mână oferă multe avantaje.

Consumabilele igienice de hârtie de unică folosință sunt alegerea inteligentă. Pentru familii, pentru restauratori, pentru toți. Oricare ar fi nevoile tale, nu ezita să iei în calcul aceste consumabile: prosoape hârtie pliate, role industriale sau hârtia igienică. Vei afla de ce hârtia de unică folosință este alegerea inteligentă.

De ce este o alegere inteligentă?

În fiecare zi, în întreaga lume, milioane de oameni aleg hârtia de unică folosință. Acasă, în aer liber, în restaurante, la birou, în autobuz. Hârtia este alegerea evidentă pentru o mulțime de situații. Igiena este esențială pentru dezvoltarea unei societăți moderne. De asemenea, ajută la prevenirea transmiterii virușilor precum infecțiile gastro-intestinale, răceala și gripa. Utilizarea zilnică a hârtiei de unică folosință ajută foarte mult la controlul infecțiilor și promovează o bună igienă a mâinilor în rândul populației. În plus, este larg acceptat faptul că reducerea riscurilor igienice contribuie la îmbunătățirea sănătății.

De ce ștergerea cu hârtie este alegerea inteligentă pentru o lume durabilă?

Hârtia de ștergere este un material durabil: este 100% naturală și realizată din copaci. Industria prosoapelor de hârtie igienică este condusă de sustenabilitate de-a lungul întregului său lanț de aprovizionare: de la consumul de apă și energie până la recuperare și reciclare. Acesta sprijină obiectivele UE și ONU pentru creșterea durabilă și consumul și producția responsabilă.

Temele de igienă și curățenie sunt mai actuale ca niciodată. În catering sau spitale, atât igiena mâinilor, cât și igiena totală a suprafețelor sunt fundamentale. Reglementările de sănătate publică impun companiilor să aplice standarde stricte de curățenie. De la bucătării și zone de preparare a alimentelor până la spitale și spații publice, cum ar fi sălile de mese, de operație, ca să nu mai vorbim de toalete.

De ce să alegi consumabile igienice de hârtie?

Hârtia igienică protejează oamenii și îi ajută să-și mențină siguranța și sănătatea. Acasă și în mers, hârtia înseamnă protecție garantată. Produsele din hârtie contribuie în mare măsură la îmbunătățirea igienei, la reducerea răspândirii infecțiilor și la protejarea sănătății noastre.

Șervețelele de hârtie sunt o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Fie că este vorba de acoperirea unui strănut sau de ștergerea unei scurgeri, prosoapele de hârtie sunt întotdeauna la îndemână. Și din moment ce hârtiile sunt de unică folosință, sigur nu vei transmite infecții.

Fie că vorbim de prosoape de mână sau role industriale de hârtie, acestea sunt dovedite științific a fi o modalitate foarte igienă de a usca mâinile după spălarea lor și curățarea suprafețelor. Acasă și departe, familia ta, clienții și personalul merită tot ce este mai bun.

Prosoapele de bucătărie sunt o soluție evidentă atât în ​​mediul casnic, cât și în cel comercial. Acestea oferă o modalitate igienă de a usca mâinile și de a șterge suprafețele după curățare, atât în ​​bucătărie, cât și în restul casei.

Hârtia igienică se găsește în mod obișnuit în instituțiile sanitare: acasă, în restaurante și în locuri publice. Este un produs universal pe care îl cunoaștem cu toții, cu proprietățile sale igienice și capacitatea sa de a reduce riscul de infecție.

#hartie igienica, #igiena , #Stiri Lifestyle