Nu mai stii ce tinute sa porti la birou? Creeaza outfit-uri office cu cizmele de dama din piele!

Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 17:48
1401 citiri
Nu mai stii ce tinute sa porti la birou? Creeaza outfit-uri office cu cizmele de dama din piele!

Esti in pana de idei cu privire la tinutele pentru birou? Orice femeie are momente in care se satura de articolele din garderoba sau pur si simplu ii lipseste inspiratia in crearea outfit-urilor.

Insa, daca iti doresti sa porti tinute office interesante, perechile de cizme dama piele ar trebui sa fie nelipsite din dulapul tau. Cu ajutorul lor, poti obtine outfit-uri elegante, care iti vor scoate in evidenta atuurile. Iata cateva idei de tinute pentru sezonul rece:

1. Cizme cu toc jos si fuste conice

In cazul in care iti plac articolele de incaltaminte rafinate, dar care sunt, in acelasi timp, foarte confortabile, atunci trebuie sa achizitionezi o pereche de cizme dama piele cu toc jos, de 2-3 cm. Acestea sunt comode si se potrivesc de minune cu fustele conice, de tip office, pana la genunchi. Asorteaza-le cu o camasa alba sau cu pulovere pe gat si vei obtine un look stilat de zi!

2. Cizme cu toc gros mediu si rochii sau fuste plisate

Aceasta este o alta tinuta cu care nu vei da gres! O pereche de cizme de dama din piele care are un toc gros ce masoara 5-8 cm iti va alungi silueta si iti va oferi un aspect rafinat. Asorteaz-o cu o fusta sau o rochie midi plisata si vei capta cu siguranta toate privirile! Acest outfit este perfect pentru mersul la birou, dar poate fi purtat si la un eveniment de zi sau la o iesire in oras alaturi de cea mai buna prietena.

3. Cizme cu toc inalt si rochii office din stofa

Cizmele cu toc inalt nu se potrivesc doar pentru tinutele de seara, ci pot fi purtate si la birou, alaturi de o rochie office din stofa, mulata pe corp sau vaporoasa, cu volanase. Pentru a obtine un look elegant, perfect pentru locul de munca, alege rochii in nuante neutre, care pica deasupra genunchilor, si asorteaza-le cu o pereche de cizme inalte realizate din piele 100% naturala.

4. Cizme cu toc gros si rochii tip sacou

Anul acesta se poarta rochiile tip sacou, iar daca si tu le-ai adaugat in garderoba ta, le poti combina cu perechile de cizme dama piele pana la genunchi, care au tocul gros. Alege cizme usor de asortat, asa cum sunt cele de culoare neagra sau maro, si poarta-le cu o rochie midi tip sacou. Vei capta cu siguranta toate privirile!

De unde sa cumperi cizme de calitate superioara?

Orice tinuta de efect are la baza o pereche de incaltaminte premium. Cizmele confectionate din piele naturala au un aspect rafinat, nu se decoloreaza sau deterioreaza usor si iti ofera tot confortul de care ai nevoie. In plus, ele nu lasa apa sa patrunda si au o durabilitate mare.

Daca vrei sa achizitionezi cizme dama din piele naturala la un pret avantajos, acceseaza site-ul Capricia. Aici vei gasi modele deosebite la preturi pentru orice buzunar. Acest magazin online colaboreaza cu o multime de branduri cunoscute, astfel ca vei putea alege mereu dintr-o gama variata de articole.

Descopera colectia de cizme si alege perechile care iti vor face mersul la birou mai placut!

#cizme dama, #outfit office , #Stiri Lifestyle