FunFox.ro - de ce este acest site de cadouri atat de apreciat

Luni, 28 Iunie 2021, ora 16:32
491 citiri

Vine inevitabil un moment in viata in care oamenii chiar nu mai stiu ce sa mai cumpere celor dragi drept cadouri. Deja le-au cumparat tot ce aveau nevoie si chiar mai mult de atat, deci practic nu le mai lipseste nimic. Banii in plic nu sunt o idee prea stralucita si inspira lipsa de efort.

Singura solutie ramane sa cautati cadouri care sa vina cu ceva extra si anume o portie zdravana de ras. Rasul este unul dintre cele mai bune medicamente pentru trup si suflet, deci un cadou haios poate descreti chiar si cea mai incruntata frunte. FunFox a devenit un partener de incredere pentru clientii care si-au dorit mereu sa aduca un zambet pe buze intr-un mod mai inedit.

Despre FunFox

Deviza lor e "Think outside the box", iar logo-ul este o vulpe simpatica careia ii iese coada dintr-o cutie, o cutie ce arata ca ea. Branding excelent pentru ce produse ofera, fiindca aici regasesti cadouri iesite din comun. Neconventionalismul este probabil si faptul pentru care sunt atat de populari. Lumea se cam satura de parfumuri, ceasuri, bijuterii sau haine. Uneori ar aprecia primirea unui cadou care sa nu fie costisitor, insa sa fie cu o semnificatie aparte. Desi sunt abia la inceput de drum, acestia se asigura ca au de toate pentru toti. Categoriile sunt extinse si se gasesc cadouri inedite pentru toate varstele, de la mic la mare.

Avand sediul in Bucuresti, locuitorii acestui oras au o serie de avantaje. Daca ai fost invitat pe ultima suta de metri la ziua de nastere a cuiva sau poate ai uitat de ea, poti comanda online sau telefonic un cadou care crezi ca ii va face ziua buna sarbatoritului si sa selectezi la check-out livrarea flash. Astfel cadoul va fi livrat in aceeasi zi pentru o suma modica de 25 de lei. Pentru restul teritoriului Romaniei, livrarea este gratuita pentru comenzi cu o valoare minima de 100 de lei si ajunge la destinatie in 1-3 zile lucratoare.

Puzzle-uri 3D - extrem de apreciate

Poate inca nu ai auzit de un astfel de puzzle, insa este potrivit de daruit oricui. Bine, poate doar celor care chiar au si rabdare. Rezultatul final este unul uimitor, o constructie facuta de mana, cu mecanisme mecanice. Detaliile sunt impresionante, iar modelele variate. Poate cuiva ii plac caruselele acelea vintage, iar ca sa fie construit nu este nevoie de lipici. Poate fi o activitate pentru intreaga familie, iar durata de asamblare este de 4-5 ore. La final vei obtine un carusel muzical, perfect functional, rotindu-se in ritmul muzicii. Nici macar nu are nevoie de baterii, este practic magic.

Mai regasesti pe funfox.ro puzzle-uri 3D pentru pasionatii de automobile vintage, camioane chiar si locomotiva cu aburi. Poate ai in familie un aviator sau poate un copil ce isi doreste sa devina unul, iar in acest sens un puzzle 3D cutie muzicala cu turn de control va fi cadoul ideal. Sau poate cuiva ii plac lanternele victoriene si se regaseste pe site si acest model, inspirat de lampile folosite in Anglia. Nu este numai o cutie muzicala, ci chiar o lampa functionala. In partea de jos aceasta sunt imprimate cu laser citate din operele lui Tolstoi, iar in partea de sus exista un mic spatiu de depozitare unde poate fi pus un obiect pretios.

Indiferent de motiv, de ocazie sau de persoana, FunFox este locul unde vei regasi cadouri unice, cadouri neobisnuite si haioase ce vor fi motiv de distractie, dar si o amintire de neuitat. Acceseaza site-ul oficial www.funfox.ro si alege exact ce trebuie, pentru personalitatea fiecarei persoane din viata ta.

#cadouri inedite, #idei cadouri , #Stiri Lifestyle