Expozitie pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 15:24
1936 citiri
Expozitie pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Joi, 2 iunie, la ROMEXPO, in Pavilionul C6, incepe KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Evenimentul isi propune sa reuneasca, timp de patru zile (2-5 iunie), cei mai importanti furnizori de articole si servicii adresate atat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si14 ani, cat si viitoarelor mamici.

Vizitatorii vor putea cumpara la oferte speciale: hainute, incaltaminte, produse de ingrijire a celor mici, produse alimentare si vor putea avea parte de numeroase surprize pentru dedicate celor mici, dar si intregii familii.

Mamele aflate in perioada sarcinii beneficiaza la KIDEX de oferte speciale la accesorii, care sa le ajute sa depaseasca mai usor aceasta etapa.

KIDEX este mai mult decat o expozitie, este un loc dedicat copiilor in care acestia pot sa participe la activitati distractive si educationale sau sa isi aleaga cadourile preferate.Intrarea la eveniment este libera.

Lectii de robotica, ateliere de sculptat in lut, selfie-uri de bal mascat si concursuri de sotron

KIDEX este evenimentul prin care cei mici sunt sarbatoriti de Ziua Copilului.

Astfel, in Pavilioanele C5 si C6 ale Romexpo, intre 2 si 5 iunie, intre orele 10:00 si 20:00 vor avea loc numeroase ateliere si activitati dedicate copiilor si adolescentilor, dar si intregii familii.

Copiii impreuna cu parintii, bunicii si prietenii vor putea participa la: concursuri de sotron, sesiuni de initiere in sporturi urbane precum: skateboarding, longboarding si balanceboarding, ateliere de sculptat in lut sau de caligrafie.

De asemenea, copiii si adolescentii intre 7 si 18 ani pot participa la lectii gratuite de robotica, desfasurate in fiecare zi la TIBCO si KIDEX, in cadrul carora pot afla despre categoriile de roboti, cum se construieste o asemenea masinarie, dobandind, totodata, notiuni de programare si electronica. In cadrul celor doua evenimente organizate la Romexpo vor avea loc si tombole cu premii.

KIDEX se va desfasura in aceeasi perioada cu TIBCO - Targul International de Bunuri de Larg Consum (www.tibco.ro), SENIOR EXPO - Targ dedicat seniorilor (www.senior-expo.ro) si BOOKFEST (www.bookfest.ro).

Programul de vizitare este intre 02-05 iunie 2016 (joi-duminica), orele. 10.00-20.00. Accesul este gratuit.

#expozitie produse servicii bebelusi, #expozitie produse copii Romexpo , #Stiri Lifestyle