Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De ce este importanta stima de sine: Tehnici de management

De ce este importanta stima de sine: Tehnici de management

Metode de evaluare a sinelui si a stimei de sine, precum si strategii si tehnici de management al sinelui sunt principalele teme de dezbatere in cadrul evenimentului "Managementul sinelui: self-management coaching - dezvoltarea autentica si durabila a stimei de sine".

Managementul sinelui, stiinta de a gestiona propriul nostru sine intr-un mod eficace, reprezinta una dintre cele mai importante resurse si capacitati pe care putem sa o asumam si sa o dezvoltam.

Astfel, in cadrul evenimentului vor putea fi descifrate cateva dintre semnele dupa care se poate recunoaste o persoana cu stima de sine autentica si durabila analizand urmatoarele descrieri:

- o persoana care stie ce vrea, cu incredere in sine sau o persoana aflata in cautari, cu o anumita doza de nehotarare;

- o persoana care are capacitate de a rade de sine sau o persoana grava, care se ia foarte in serios pe sine insasi;

- o persoana care se bucura de viata sau o persoana posomorata, nemultumita de viata sa.

In urma participarii la evenimentul Managementul sinelui: self-management coaching, cei prezenti vom avea ocazia sa isi imbunatateasca calitatea relatiilor cu sine si cu ceilalti si sa creasca performanta in munca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1406 ori