Cum trebuie sa gandim in prima zi ca sa ne mearga bine tot anul

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 14:56
1175 citiri
Cum trebuie sa gandim in prima zi ca sa ne mearga bine tot anul

Un nou an poate insemna si un nou inceput in viata noastra. Putem aborda noul an din perspectiva unor schimbari pe care ne decidem sa le facem, si nu trebuie sa fie vorba neaparat de ceva major, ci de lucruri mici care pot avea consecinte importante.

Schimbarile se pot reflecta atat in felul nostru de a gandi, cat si in modul in care ne organizam diversele activitati zilnice. All Women Stalk prezinta cateva schimbari pe care le putem face astfel incat sa incepem noul an intr-o maniera pozitiva.

Reorganizeaza spatiul de lucru sau spatiul de locuit

Incepe noul an prin implementarea unor schimbari la nivelul spatiului de lucru sau al locuintei, activitati care iti vor permite sa intri in starea "un nou an - noi provocari - noi oportunitati". Poti muta mobila sau poti reorganiza decorul facand ca apartamentul sa aiba un aspect nou si interesant, care sa te surprinda atunci cand intri in el.

Noul mediu in care vei trai iti va reaminti ca ceva s-a schimbat intr-adevar, iar starea ...citeste mai departe despre "Cum trebuie sa gandim in prima zi ca sa ne mearga bine tot anul" pe Ziare.com

#gandire an nou, #Anul Nou, #inceput de an, #cum vedem noul an, #inceput nou an , #Stiri Lifestyle