Cum sa devii un jucator inteligent de cazino?

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 17:00
559 citiri
Cum sa devii un jucator inteligent de cazino?
jucator cazino FOTO: shutterstock.com

Consideri ca inteligenta de gambling te poate ajuta sa obtii rezultate mai bune la jocurile tale preferate din cazino? Raspunsul este da pentru ca orice industrie, hobby sau activitate poate fi prestata din ce in ce mai bine cu rezultate tot mai bune. Ei bine, chiar si la cazino poti lua hotarari mai bune care vor duce la evenimente ce iti vor fi favorabile, dar aceasta inteligenta de cazino nu se obtine usor si va trebui sa cresti atat ca om, dar si ca jucator. Iata cum poti sa devii un jucator mai inteligent:

Invata regulile tuturor jocurilor din cazino

Mai simplu de atat nu se putea. Nu este indicat niciodata sa incepi sa te joci un anumit joc daca nu cunosti cat mai bine regulile dupa care functioneaza jocul respectiv. Fara cunostintele de baza despre un anumit joc, risti sa pierzi toti banii, sa te enervezi si sa nu mai joci niciodata acel joc doar din cauza faptului ca nu ai fost informat inainte de a juca.

Invata despre bonusuri fara depunere care sunt reprezentate de resurse gratuite oferite de cazinouri pentru fiecare jucator.

Poti oricand sa ceri ajutorul membrilor din comunitate, sa cauti informatii in articole de pe bloguri de specialitate sau sa ceri sfaturi pentru ca invatam cu totii unii de la altii. Numai asa vei ajunge sa castigi si sa joci ca un profesionist. Vei observa ca si sesiunile te vor face sa te simti mai implinit pentru ca iti dai seama de potentialul tau, vei castiga mai mult.

Si pentru ca nimanui nu-i place un jucator care ia decizii intr-un ritm greoi, mai ales la o masa de poker, nu fii tu cel care ii face pe restul sa isi piarda rabdarea sau cel care incetineste ritmul jocului.

Intelege cotele

Toate jocurile de cazino online sau offline au cote si sanse care pe termen lung dicteaza cat de mult va castiga sau va pierde atat jucatorul, dar si cazinoul. De obicei, cazinoul are sanse de castig mai mici, dar pe termen lung, acesta niciodata nu va pierde bani. Cele mai mici sanse de castig ale cazinoului sunt la jocurile de Blackjack, Barbut sau Baccarat deci daca vrei sa incepi direct cu sanse mari de izbanda, alege unul dintre aceste jocuri.

Marja de castig a cazinoului variaza intre 0.5% si 1.5% la cele mentionate anterior care este o rata foarte buna comparativ cu alte jocuri care ajung chiar si la 10%, loteriile Keno de exemplu.. Daca totusi vrei sa joci pentru a te destinde si nu iti pasa foarte mult de aceste cote, esti liber sa faci si acest lucru.

Bugetul trebuie administrat cu rigurozitate

Absolut la orice sesiune de pariere trebuie sa te gandesti cum si cati bani vei cheltui. Acesta este un obicei foarte sanatos pentru situatia financiara a oricarui jucator. Banii folositi in cazino trebuie sa fie vazuti doar ca niste bani folositi pentru pentru orice activitate de relaxare. Daca ai un buget stabilit pentru cinema, banii pentru cazino sunt din aceeasi categorie.

Incearca sa scoti cat mai multe runde de joc din cat mai putini bani. De aceea este recomandat jocul de Blackjack. Fiecare runda castigatoare de la Blackjack este inca o runda in plus care poate fi jucata. In acelasi timp, daca esti in pierdere destul de mult, nu continua sa pariezi. Seteaza o limita de pariere si opreste-te cand o atingi.

Incearca mereu sa te adaptezi diferitelor situatii

Indiferent de cat de mult castigi sau cat de multe sesiuni de succes ai avut, mereu te poti intalni cu situatii diferite, de aceea ar trebui sa fii mereu pregatit. Este foarte important sa ai antrenament pentru a ramane calm atunci cand pierzi, dar este la fel de important sa ramai calm si cand castigi. In unele situatii, este posibil ca un castig mare sa te puna mai mult in pericol decat o pierdere.

La fel si in cazul in care o strategie te ajuta sa castigi mai multe runde la rand. Oricand se poate sa ai si la fel de multe pariuri pierdute deci mereu este loc pentru imbunatatirea strategiei, dar si pentru a-ti dezvolta simtul si instinctul.

Concluzie

Pentru a-ti creste inteligenta de gambler trebuie sa fii mereu informat si sa iei decizii care nu grabesc sau nu afecteaza drastic jocul. Nu face niciodata pariuri nesabuite, incearca sa te documentezi cat mai mult despre fiecare joc pe care il vei incerca. Astfel vei afla secretele jocului de Blackjack, sta de plata de la sloturi, cum se joaca eficient pokerul sau ce regimuri de administrare a bugetelor sa folosesti la cazino in fiecare partida.

Ca sa incheiem si cu un sfat cu ton prietenos, daca esti un jucator care cauta putina finete sau rafinament in acest sport, mergi spre jocurile cu carti cum ar fi pokerul deoarece majoritatea celor care aleg aceste jocuri tind spre un comportament politicos, echilibrat si cu bun gust.

#jucator, #cazino, #jocuri cazino , #Stiri Lifestyle