Cum putem trimite flori de 1 Martie persoanelor dragi cu livrare gratuita

Marti, 28 Februarie 2023, ora 18:34
456 citiri
Cum putem trimite flori de 1 Martie persoanelor dragi cu livrare gratuita
FOTO: floraria-amazon.ro

In mod traditional, Martisorul este sarbatorit prin schimbul de snururi rosii si albe, despre care se crede ca aduc noroc si prosperitate celui care le poarta. In timp ce snurul rosu este un simbol al iubirii si al pasiunii, cel alb reprezinta puritatea si inocenta.

In mod traditional, Martisorul este sarbatorit prin schimbul de snururi rosii si albe, despre care se crede ca aduc noroc si prosperitate celui care le poarta. In timp ce snurul rosu este un simbol al iubirii si al pasiunii, cel alb reprezinta puritatea si inocenta. Martisorul este purtat de obicei timp de opt zile, se spune ca acest obicei aduce noroc si protectie celui care il poarta.

In acelasi timp, 1 Martie reprezinta un moment de reinnoire si renastere. Snururile rosii si albe sunt menite sa reprezinte promisiunea unui an nou prosper.

In Romania zilelor noastre obisnuim mai nou sa oferim cu ocazia zilei de 1 Martie, pe langa martisoare, mai ales buchete de flori speciale, doamnelor si domnisoarelor pe care le cunoastem.

Florile primaverii sunt un simbol al noilor inceputuri si al sperantei, motiv pentru care daruirea lor in prima zi de primavara este cum nu se poate mai potrivita. Luna Martie este momentul perfect in care toti barbatii ofera buchete cu flori de sezon ca dovezi de dragoste si apreciere tuturor femeilor din viata lor, indiferent ca sunt colege, prietene, sotii sau mame.

Florariile online sunt in aceasta perioada ticsite de oferte, game variate de aranjamente florale stilate si elegante, perfecte pentru a fi livrate in mare graba femeilor din viata noastra. In luna Martie, varietatea de flori include un melanj de frezii si lalele combinate cu trandafiri parfumati, bujori si crini ce dau forma unor buchete de flori ce taie respiratia oricui. Flori naturale, proaspat taiate, in nuante si parfumuri cat se poate de variate, ii asteapta pe iubitorii de flori pentru a fi luate acasa.

Florariile, in speciale cele online, sunt capabile sa ofere buchete personalizate, care pot fi adaptate astfel incat sa avem libertatea totala sa alegem florile, numarul lor si diverse alte accesorii, in asa fel incat la final, buchetele sa ne poarte amprenta, fiecare dintre ele avand atasata o felicitare in care ne putem insirui gandurile catre persoana draga caruia ii oferim florile.

In afara de selectia bogata de flori naturale, ceea ce diferentiaza cu adevarat florariile online de cele fizice este serviciul de livrare foarte rapida, in doar 2-4 ore se poate livra buchetul oriunde in Bucuresti, Ilfov si peste 50 de orase din Romania, inclusiv Timisoara, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Suceava, Constanta, Brasov, Ploiesti sau Pitesti. Fiind un serviciu disponibil 7 zile din 7, putem comanda flori in orice zi si in orice moment al saptamanii. De asemenea florariile online au o echipa dedicata pentru a asigura moment de moment clientilor, suportul necesar in ceea ce priveste alegererea florilor.

Stim ca exista un anumit tip de magie atunci cand vine vorba de a oferi flori, este unul dintre cele mai simple, dar si mai sensibile gesturi de dragoste si prietenie pe care le poti face unei persoane apropiate. De acest 1 Martie, gestul nostru poate aduce putina lumina in vietile celor pe care ii iubim si ii apreciem, suntem siguri ca de aceasta data cu 1 floare putem face primavara.

Una dintre cele mai apreciate florarii din Bucuresti, Floraria Amazon, va ofera o colectie vasta de buchete de flori deosebite, naturale si cu un parfum puternic. Misiunea florariei este de a oferi clientilor sai cea mai buna calitate indiferent de tipurile de buchete de flori sau aranjamente florale comandate. Gama diversa de flori de primavara si vara va aduce bucurie si fericire tuturor persoanelor care isi sarbatoresc ziua de nastere sau onomastica in aceasta perioada.

Floraria Bucuresti Amazon, ofera livrare gratuita in Bucuresti, livrarile sunt efectuate zilnic intre orele 08:00 si 20:00. In plus, zilnic, pe siteul florariei, www.floraria-amazon.ro, gasiti reduceri consistente si oferte speciale pentru toata gama de produse, ceea ce inseamna ca veti obtine intotdeauna cel mai bun raport calitate-pret.

#flori, #flori 1 martie, #livrare gratuita , #Stiri Lifestyle