Cum o cuceresti: 5 strategii care functioneaza

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 12:48
801 citiri
Cum o cuceresti: 5 strategii care functioneaza
cuplu FOTO: pixabay.com

Ai vazut-o, i-ai cerut numarul de telefon, te-ai gandit destul la ea, iar acum ai invitat-o in oras si te intrebi ce sa faci ca sa o cuceresti. Chiar si cei mai populari barbati se intreaba adesea cum sa faca astfel incat sa o seduca pe femeia care le-a atras atentia, asa ca daca ti-ai pus aceasta intrebare nu e nimic in neregula. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca naturaletea si spontaneitatea vor avea intotdeauna castig de cauza. Nu te stradui prea tare sa o impresionezi cu lucruri care nu te caracterizeaza, ci arata-i cum esti in realitate. Razi daca iti vine sa razi, gesticuleaza, spune-ti parerile atunci cand discutati despre diverse subiecte si nu in ultimul rand arata-i ca ai simtul umorului. Vorba conform careia femeile adora barbatii care le fac sa rada este cat se poate de adevarata.

Pe langa naturalete si spontaneitate, vei gasi mai jos si cateva strategii care functioneaza intotdeauna atunci cand vrei sa cuceresti o femeie:

Priveste-o in ochi

Oricat de multe emotii ai avea, priveste-o mereu in ochi atunci cand stati de vorba si va aflati fata in fata. Contactul vizual este esential pentru a va imprieteni la propriu unul cu celalalt. Femeilor le place sa fie privite in ochi si da, adesea se gandesc la faptul ca atunci cand le privesti ai cele mai bune intentii si esti 100% sincer. Nu degeaba se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Cauta-i privirea atunci cand povestiti, cand radeti si o vei cuceri garantat.

Surprinde-o cu flori

Florile nu au cum sa lipseasca atunci cand vrei sa cuceresti o femeie. Chiar si atunci cand se asteapta sa o surprinzi cu un buchet, momentul in care i-l vei darui va cantari foarte mult in ochii ei. Atat florile, cat si gestul tau o vor impresiona.

Lasa-i pe haine mirosul tau de parfum

Stii momentul acela cand simti in jurul mirosul de parfum la celuilalt? Femeile adora acest aspect, sa simta ca barbatul de langa ele emana o aroma placuta. Iar daca dupa o imbratisare, mirosul tau ramane pe hainele ei, atunci o vei cuceri garantat. Tot ce trebuie sa faci pentru a pune in aplicare aceasta strategie frumos mirositoare este sa alegi o aroma dintre parfumurile de barbati lemnoase, care persista mai mult si au o intensitate sporita. Ai grija totusi sa nu exagerezi cu cantitatea, cateva aplicari sunt suficiente, nu e nevoie sa folosesti intreaga sticla de parfum.

Acorda atentie micilor detalii

Daca florile, privirea si parfumul sunt chestii generale, micile gesturi vor face intotdeauna diferenta. O vei cuceri iremediabil nu doar daca ii deschizi usa la casa sau la masina, ci mai ales daca ai grija de nevoile ei. Ce inseamna acest lucru? Sa ii oferi sacoul tau sau jacheta cand se face racoare afara, in timp ce va plimbati pe strazile orasului sau spre casa. Fa-o sa rada cu o gluma buna, ofera-i un sarut spontan, chiar si pe obraz, intreab-o daca iti doreste ceva sau daca poti s-o ajuti in vreun fel. Femeile sunt intotdeauna cucerite de barbatii grijulii.

Fa-i complimente, dar nu exagera

Nu exista femeie care sa nu se simta bine atunci cand i se spune ca e frumoasa, ca are un zambet fermecator, ca arata perfect in rochia pe care o poarta sau ca e adorabila prin simpla ei prezenta. Fa-i complimente ori de cate ori simti nevoia, insa nu exagera. Fa-o natural, atunci cand sesizezi un lucru care iti place in mod deosebit la ea sau vorbeste-i in general despre cat de bine te-ai simtit in compania ei.

Cel mai simplu si eficient mod de a cuceri o femeie este sa fii natural, spontan si sa ai simtul umorului. Toate celelalte sunt gesturi si detalii de care e bine sa ai grija, fara sa le neglijezi pe primele, cele ce tin de personalitatea si de firea ta.

#cuplu, #cucerire femei , #Stiri Lifestyle