Ceasuri barbatesti la moda

Joi, 27 Mai 2021, ora 15:01
626 citiri
Ceasuri barbatesti la moda
ceasuri barbatesti FOTO: timestore.ro

Vrei un ceas la moda, dar cele traditionale ti se par mici, astfel incat aproape dispar pe incheietura mainii? Atunci trebuie sa optezi pentru ceasuri de dimensiuni mari, iar in lista asta chiar si barbatii cu cele mai puternice maini pot gasi cu usurinta ceasul perfect. Mai mult, va vom da o idee despre piesele vestimentare care merita sa fie combinate cu un ceas nou, daca doriti un aspect cu adevarat masculin.

1. Ceas pentru intreaga zi si care se potriveste la orice imbracaminte pe tot parcursul zilei

Una dintre cele mai practice tendinte din ultimii ani in lumea ceasurilor este alegerea unui ceas care ne este la indemana, indiferent de tinuta, pe toata durata zilei. Cel mai mare avantaj al acestor modele trendy este ca arata excelent chiar si cu o tinuta mai eleganta la locul de munca sau la o combinatie mai casual de dupa-amiaza. Un bun exemplu ar fi Citizen Eco-Drive.

Daca aveti un ceas de genul asta, nu mai trebuie sa va ganditi dimineata ce sa purtati. Pur si simplu atingeti incheietura mainii si va bucurati de privirile pline de apreciere in fiecare minut al zilei.

2. Ceas mare pentru barbati sportivi

Daca doar faci jogging sau mergi la sala, iti va fi utila o piesa cu adevarat sportiva. Cu toate acestea, datorita preturilor avantajoase ale acestor ceasuri de moda ieftine, puteti achizitiona cu usurinta mai multe modele simultan fara a cheltui zeci de mii.

Atunci cand alegeti modelul perfect, trebuie sa acordati atentie deosebita marimii ceasului, ca sa iasa in evidenta pe langa o imbracaminte de tip sport si sa nu fie trecuta cu vederea nici macar pe cea mai groasa incheietura. De exemplu Citizen Sport.

3. Piesa durabila pentru barbatii care lucreaza din greu

Daca nu ridici greutati doar la sala de sport, dar oricum esti un fan al muncii grele, vei avea nevoie de un ceas cu adevarat puternic si durabil. Designerii de la Casio par sa simta cu adevarat de ce are nevoie un barbat adevarat, deoarece stilul caracteristic G-Shock Chronograph negru a fost, de asemenea, destul de atragator.

In plus, cu acest ceas mare, puteti fi la moda chiar si cand vine vorba despre fashion, in timp ce abordati cu indrazneala cele mai dificile provocari. Stilul padurarului cu camasi distincte in carouri, de exemplu, va continua sa fie uimitor de popular in 2021, iar ceasul de moda ideal va este deja la indemana.

4. Ceas de moda pentru tinute casual, jeans

Pentru baietii hotarati si puternici, nu numai camasile in carouri, ci si jachetele din blugi sunt o alegere buna pentru orice zi din saptamana. Ceea ce nu este de mirare, deoarece chiar si atunci cand sunt asociate cu diverse culori, arata uimitor. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti un ceas de dimensiuni potrivite pentru dvs.

De exemplu, un ceas de moda argintiu Diesel este minunat pentru orice nuanta de blugi, precum si pentru tricouri sau pulovere colorate. Cu un model de ceas cu curea metalica, poti profita la maximum de aspectul tau chiar si in cea mai plictisitoare zi, astfel incat nu poate sa lipseasca din garderoba ta. Ceasurile de mai sus si multe altele le gasiti pe timestore.ro.

#ceasuri barbatesti, #ceasuri , #Stiri Lifestyle