Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați cadouri pentru nou născuți ?

Marti, 02 Mai 2023, ora 18:42
356 citiri
Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați cadouri pentru nou născuți ?
FOTO: lapetitearmoire.ro

Ești în căutarea cadoului perfect pentru un nou născut? Nu mai căuta! Selecția noastră de cadouri pentru nou-născuți, elegante, practice și distractive vor fi cu siguranță un succes pentru noii părinți. Fie că sunteți în căutarea unei amintiri speciale sau a unui articol practic care vă va ușura cotidianul bebelușului, selecția noastră de cadouri pentru nou-născuți are câte ceva pentru toată lumea.

Și, deși nimic nu se poate compara cu cadoul prezenței tale, cadoul perfect poate fi o modalitate memorabilă de a întâmpina pe micuț în lume și în familie.

Există mii de cadouri pentru nou-născuții. Cum vei ști care dintre ele va avea cel mai mare impact? Dacă te simți copleșit de alegeri, suntem aici să te ajutăm! Iată o scurtă prezentare a unora dintre cele memorabile cadouri pentru nou-născuți, plus de ce să țineți cont atunci când faceți cumpărături pentru cel mai bun cadou pentru bebeluș.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați cadouri pentru nou-născuți

Deși, din punct de vedere tehnic, cadoul este pentru un nou născut, probabil că nu aveți o idee clară care sunt interesele lui sau ale ei (încă!). Așadar, când te uiți la cadouri tematice, ia în considerare ceva care se leagă de interesele părinților, fie că este vorba de artă, călătorii sau simțul stilului lor. Un alt mod de a mulțumi părinților? Alege un cadou care încurajează abilitați importante de dezvoltare, angajează simțurile multiple și inspiră curiozitate chiar din prima zi.

Cum să alegi cadoul perfect pentru un nou-născut

Cele mai bune cadouri pentru nou-născuți servesc unui scop valoros în acele zile de început și devin suveniruri prețuite pentru anii următori. Iată câteva lucruri de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unui cadou unic pentru nou-născut.

Luați în considerare unicitatea cadoului. Căutați cadouri care să capteze amintirile și care pot fi personalizate, fie cu numele copilului, fie cu culori care se vor potrivi cu camera copilului.

Cadourile pentru noul copil nu trebuie neapărat să fie practice (așa cum suntem tentați să gândim de fiecare dată). Dacă părinții au avut deja petrecerea de botez, este posibil să fi bifat multe „must-have-uri” din lista lor.

Combină practicul și prețiosul cu un set cadou. Seturile de cadouri pentru bebeluși sunt o opțiune excelentă pentru cadourile utile pentru bebeluși. Multe vin frumos ambalate și gata de oferit.

De reținut: de fiecare dată când părinții se vor uita la cadourile primite de bebelușii lor, vor avea instantanee de fiecare dată cu aceste cele mai frumoase zile din viața bebelușului. În timp ce bebelușul nu își va aminti momentul în care a primit cadoul tău, acele prime cadouri devin adesea unele dintre cele mai prețuite moșteniri și comori care inspiră amintiri pentru anii următori.

Cutie cadou pentru bebe, Rățușcă Bleu, set 4 piese BAMBAM

Acest cadou, cu rața să moale de pluș, șosetele de pluș, pătura pufoasă și inelul de dentiție refrigerabil, va aduce cu siguranță bucurie celor dragi!

Cutia cu amintiri ale bebelușului Sous Mon Baobab, Moulin Roty

Cutia de amintiri se deschide ca o carte, are două mici panglici aflate pe lateral de o parte și de alta a coperților.

În partea dreaptă, fiecare sertar se poate depozita o comoară prețioasă: brățară de maternitate, prima ecografie, primul inel, primul dinte sau prima amprentă...

Peste ani de zile, când această capsulă a timpului este deschisă, aceasta va readuce amintiri vii din acele momente speciale din viața copilului și va păstra amintirile pentru totdeauna.

Ramă foto amintirile bebelușului, 13 poze, Moulin Roty

Există 13 locații frumos ilustrate pentru a fi completate pe măsură ce copilul crește.

Aceasta ramă foto va fi un cadou de naștere foarte apreciat de părinți.

Covoraș de joacă pentru bebeluși, Mon Baobab, Moulin Roty

Practic! Covorașul de joacă Mon Baobab este incredibil de ușor de luat peste tot. Pentru a îl instala în camera copilului sau pentru a-l lua cu tine când călătorești, acest covoraș de joacă ultra-moale din bumbac 100% este perfect pe de o parte pentru confortul micuțului dar și pentru aranjarea tuturor jucăriilor în cel mai scurt timp! Trebuie doar să strângeți șnururile, și salteluța se strânge și devine un sac de depozitare super original.

#bebelusi, #cadou bebelusi , #Stiri Lifestyle