Cartarescu, despre scandalul iscat de melodia "Despre smerenie": Clipul nu cere oprirea lucrarilor la catedrala

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 12:58
1571 citiri
Cartarescu, despre scandalul iscat de melodia "Despre smerenie": Clipul nu cere oprirea lucrarilor la catedrala
Foto: Facebook/Mircea Cartarescu

Reactiile dupa lansarea, de catre trupa Taxi, a piesei "Despre smerenie", in care sunt cooptate 33 de personalitati din lumea muzicii, teatrului si literaturii, dar nu numai, par sa nu se mai opreasca.

Cum opinia publica s-a impartit in doua, iar discutiile se concentreaza in prezent pe necesitatea sau, dimpotriva, inutilitatea constructiei Catedralei Neamului, scriitorul Mircea Cartarescu, inclus in acest proiect, s-a simtit obligat sa vina cu noi lamuriri.

Melodia-manifest despre Catedrala Neamului: Artistii din videoclip iau atitudine

"Dragii mei, apelez din nou la ratiune, cu speranta ca totusi mai exista asa ceva la noi. Clipul formatiei Taxi nu e in realitate nici un manifest, nici un atac la Catedrala Mantuirii Neamului, nici o teza de doctorat. E doar o poezie cantata. Clipul nu cere oprirea lucrarilor la catedrala si nu jigneste credinta nimanui", scrie luni Mircea Cartarescu pe Facebook.

Cum multi au spus despre personalitatile care au raspuns invitatiei Taxi de a ...citeste mai departe despre "Cartarescu, despre scandalul iscat de melodia "Despre smerenie": Clipul nu cere oprirea lucrarilor la catedrala" pe Ziare.com

#Mircea Cartarescu despre smerenie, #Despre smerenie Taxi, #Despre smerenie melodie, #scandal catedrala melodie Taxiu, #melodie Taxi scandal , #Stiri Lifestyle