Capitala Angolei, cel mai scump oras din lume. Care sunt urmatoarele clasate

Luni, 29 Iulie 2013, ora 09:24
2787 citiri
Capitala Angolei, cel mai scump oras din lume. Care sunt urmatoarele clasate

Cel mai scump oras din lume pentru expati este Lunada, Angola, unde chiria pentru o garsoniera depaseste 1.500 de euro pe luna.

Conform studiului Cost of Living Survey realizat de Mercer pentru 2013, capitala africana este urmata in topul celor mai scumpe destinatii pentru muncitorii straini de Moscova si de Tokyo.

Studiul a fost conceput pentru a veni in sprijinul companiilor multinationale si guvernelor care vor sa stabileasca nivelul de remuneratie pentru angajatii expatriati.

Acesta acopera 214 orase de pe cinci continente si compara costurile a peste 200 de produse si servicii din aceste localitati, inclusiv costurile aferente transportului, chiriilor, alimentelor, hainelor, bunurilor casnice si serviciilor de divertisment.

Orasele africane si europene domina in topul celor mai scumpe destinatii pentru expati, in top zece urmand N'Djamena (Ciad), Singapore, Hong Kong, Geneva, Zurich, Berna si Sydney.

Citeste mai multe despre Capitala Angolei, cel mai scump oras din lume. Care sunt urmatoarele clasate pe Ziare.com.

#cel mai scump oras, #preturi orase scumpe, #costuri expati Angola, #preturi Luanda straini, #Cost of Living Survey , #Stiri Lifestyle