Cât costă o călătorie cu trenul din România în Germania. Rutele propuse de CFR

Vineri, 24 Februarie 2023, ora 09:24
1133 citiri
Cât costă o călătorie cu trenul din România în Germania. Rutele propuse de CFR
Călătorie cu trenul din România în Germania propusă de CFR FOTO Facebook

Prețuri care încep de la 66 de euro pe relația România - Germania este oferta propusă de CFR călători pentru turiștii care preferă această variantă de transport pentru o vacanță în afara țării.

Trenul către principalele orașe din Germania poate fi luat din București, Brașov, Sibiu, Bacău, Craiova, Arad și Timișoara.

De exemplu, pe relația Arad-Berlin, un bilet la clasa a II-a costă 66 de euro, iar din București până la Koln, un bilet costă 93 de euro. Sub 100 de euro costă biletele pentru a ajunge din București, Cluj sau Craiova în marile orașe germane.

CFR Călători precizează că o astfel de legitimație de călătorie este valabilă 3 zile, iar biletele pot fi cumpărate și cu două zile înainte de călătorie.

În plus, precizează sursa citată, pentru rezervarea locului (vagon clasă şi cuşetă) se plăteşte suplimentar tariful de rezervare.

Trenurile din România ajung în Germania în orașele: Koln, Frankfurt, Hanovra, Berlin, Dortmund, Hamburg, Stuttgard și Nuremberg. ...citeste mai departe despre "Cât costă o călătorie cu trenul din România în Germania. Rutele propuse de CFR" pe Ziare.com

#tren, #bilete tren, #bilete tren online, #Germania, #CFR , #Stiri Lifestyle