5 cadouri inspirate pentru persoana iubită sau cea mai bună prietenă

Luni, 24 Aprilie 2023, ora 18:21
87 citiri
5 cadouri inspirate pentru persoana iubită sau cea mai bună prietenă
FOTO: shutterstock.com

Alegerea cadoului perfect pentru cea mai bună prietenă sau persoana iubită poate fi o reală provocare. Știi ce îi place, dar nu știi ce anume ar putea să o surprindă. Dacă ți se pare familiară situația, te ajutăm cu cinci idei de cadouri inspirate, potrivite pentru persoanele dragi.

1. Bijuterii din aur

Bijuteriile din aur sunt atât cadouri cu o semnificație aparte, cât și accesorii potrivite pentru orice ținută. Avantajul acestui tip de cadou este că poți să găsești bijuterii din aur simple, gravate sau cu anumite elemente simbolice.

Poți alege din următoarele variante de bijuterii:

  • cercei din aur;
  • brățări;
  • pandantive;
  • lănțișoare de aur;
  • broșe;
  • butoni;
  • coliere;
  • seturi.

Pentru a face cadoul și mai special, atunci când alegi bijuterii aur, gândește-te la preferințele persoanei în cauză și asociază bijuteria cu modul în care ar purta-o. Totodată, mizează pe o variantă simbolică, pe care să o poarte în orice moment.

2. Fotocarte

Clasicul album de fotografii poate fi înlocuit cu o fotocarte care păstrează amintirile alături de persoana dragă. Diferența între un album foto și o fotocarte este că, cea din urmă, are imprimate deja fotografiile, asemenea unui cărți.

Ce ar putea include:

  • Fotografiile făcute cu telefonul mobil, în cele mai fericite momente;
  • Dacă este aniversarea zilei de naștere, imagini de la ultimele aniversări;
  • Pentru celebrarea unui moment special (absolvire, câștigarea unui concurs), imagini din etapele de pregătire.

Va fi nu doar un cadou inspirat, ci și un gest care marchează o relație strânsă de prietenie, pentru faptul că ai fost alături de persoana respectivă în acele momente.

3. Un obiect realizat de designer

Când ești în pană de idei, dar vrei să îți surprinzi partenera sau cea mai bună prietenă, poți apela la creațiile unui designer. Fie că este vorba de un obiect vestimentar sau un accesoriu, va fi o alegere potrivită de cadou.

Câteva sfaturi care să te ajute:

  • alege producătorii locali, nu neapărat branduri cu renume;
  • există și branduri mici care realizează produse după preferințele clienților;
  • axează-te pe obiecte mici, care să aibă impact, nu neapărat pe lucruri mari și costisitoare.

4. Un curs creativ

Prietena ta are o pasiune pentru pictură sau pur și simplu găsește relaxare atunci când gătește? Atunci, este o direcție pentru a-i oferi cadoul perfect.

Există o mulțime de experiențe de acest fel, unde persoane pasionate sau care au noțiuni de bază pot să își exerseze pasiunea alături de specialiști în domeniu. Dacă este vorba despre gătit, atunci o zi în bucătăria unui restaurant se va transforma într-o amintire pe viață.

Pentru iubitorii de vin, există degustări speciale în crame cunoscute, la fel cum sunt și cursuri de florar sau de barman. Cu puțină inspirație și detaliile potrivite, poți oferi o astfel de experiență drept cel mai frumos cadou.

5. O cină la restaurant

Deși nu pare demnă de un cadou, o cină se poate transforma într-o adevărată experiență, dacă depui mai mult efort. De exemplu, poți să rezervi o masă la un restaurant cu specific italian și să alegi un meniu care să cuprindă mai multe preparate de degustare.

O altă idee ar fi să cauți acele restaurante care oferă degustări de meniuri, pentru a fi martorii unei experiențe culinare complete, care să includă mai multe variante de servire. Atunci când alegi restaurantul, asigură-te că este ori unul deja cunoscut unde prietena ta își dorea să meargă, sau unul necunoscut, pentru a o surprinde.

Desigur, sunt mai multe idei de cadouri inspirate prin care poți să îți surprinzi partenera sau cea mai bună prietenă. Cele cinci prezentate mai sus sunt doar câteva exemple care te vor ajuta să nu dai greș, indiferent de moment sau tipul aniversării.

Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#cadouri, #persoana iubita, #inspiratie cadouri , #Stiri Lifestyle