Pat inteligent pentru un somn odihnitor. Suna bine?

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 00:00
3142 citiri
Pat inteligent pentru un somn odihnitor. Suna bine?

Un somn odihnitor te ajuta sa faci fata zilelor stresante de la birou. Cum ar fi daca ai dispune de un pat inteligent ce iti permite sa dormi la temperatura dorita, pe o saltea care sa fie cat de tare iti doresti tu sa fie, si sa fii trezit in lumea in care ti-ai dori sa te trezesti?

Conceptul devine realitate, incepand de saptamana viitoare si poarta numele Belluga Sleep.

Patul functioneaza pe baza unei aplicatii ale carei setari pot fi salvate si reproduse eventual la hotelurile in care stai pe timpul deplasarilor.

Tot la capitolul setari, producatorul s-a gandit si la situatia in care cei doi "proprietari" ai acestui pat au gusturi diferite cand vine vorba de un somn odihnitor. Poate pentru unul temperatura optima inseamna altceva decat pentru celalalt, la fel ca si fermitatea saltelei. Nu-ti face griji, fiecare isi poate seta partea dupa bunul sau plac.

Patul detine, pe langa sistemul de control clima, sisteme de vibromasaj, sistem audio surround, sisteme de securitate pentru casa cu detector de fum sau foc, se poate conecta la iTunes, poate genera o lumina ambientala si poate avea si statie de andocare pentru e-reader. Ca sa nu obosesti.

Ce mai face acest pat? Proiecteaza pe tavan cartea pe care vrei s-o citesti, filmul pe care vrei sa-l vezi, si chiar transmisiunile TV.

Si va fi lansat pe 8 aprilie, la Gadget Show Live.

Spre deosebire de saltelele traditionale, aceasta saltea are celule umplute cu aer care, pe langa faptul ca se adapteaza formei corpului tau, sunt foarte usor de curatat, pentru o igienizare maxima.

"Un factor esential al sistemului Belluga Sleep este faptul ca totul este controla printr-o aplicatie, asa ca in momentul in care calatoresti iti poti lua si setarile cu tine oriunde exista un pat dotat cu sistemul Belluga. Astfel, vei reusi sa iei practic propriul pat cu tine, oriunde te-ai duce", completeaza Joe Katan, designerul sistemului Belluga.

Pretul patului Belluga va incepe de la 999 de lire sterline, iar precomenzile se fac incepand cu luna noiembrie 2014 pe site-ul Very First To. Livrarea se va face abia in primul trimestru al anului 2015, asadar vei mai avea de asteptat putin pana cand va sosi patul tau inteligent.

Nu uita ca poti alege oricare dintre optiunile prezentate mai sus, fie de la prima comanda, fie ulterior.

#pat inteligent, #pat Belluga , #Stil de viata