Ulysse Nardin, un ceas pentru navigatorul din tine

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 00:00
7946 citiri
Ulysse Nardin, un ceas pentru navigatorul din tine
Foto: ulysse-nardin.com

Ulysse Nardin sfideaza timpul si extinde faimoasa colectie de ceasuri in stil marinaresc cu noul model Marine Chronometer Manufacture, o adevarata bijuterie, animata de un mecanism UN-118.

Inca din secolul al XIX-lea, Ulysse Nardin a cautat modalitati de a-si proteja ceasurile de efectele aerului sarat si pericolele unei punti aflate in miscare, peste mari si oceane. Iata ca celebrul producator elvetian si ceasurile sale rezista de doua secole.

In ziua de astazi, ultimul model Marine Chronometer Manufacture vine sa incununeze gama de ceasuri lucrate manual, dedicate vietii pe mare.

Noul sau mecanism UN-118 este realizat manual, iar inima sa din cuart si DIAMonSIL, celebrul aliaj siliciu-diamant patentat de Ulysee Nardin, demonstreaza inca o data cat de bine reusesc sa imbine elvetienii traditia cu inovatii de ultima ora.

Acest model este descendentul celebrelor Freak (2001) si Freak DIAMonSIL (2007) si beneficiaza de mai multe inovatii facute de Ulysse Nardin si Sigatec, companie specializata in componente microscopice din siliciu.

Mecanismul UN-118 (2011) este facut din materiale ultrausoare, cu ajutorul nanotehnologiei, reusind astfel sa elimine frecarile si necesitatea ungerii regulate.

Ceasul are o autonomie de aproape 60 de ore, iar data poate fi modificata inainte si inapoi, caracteristica extrem de utila celor care calatoresc mult si sar des dintr-un fus orar in altul.

Marine Chronometer Manufacture poate avea carcasa realizata din aur roz de 18 carate sau din otel inoxidabil. Cadranul sau are diametrul de 43 de mm si poate fi albastru, negru sau argintiu.

Ulysse Nardin Marine Chronometer Manufacture

Poti opta pentru o curea din piele de aligator, din cauciuc ori pentru una metalica, din otel inoxidabil, titan sau aur roz de 18 carate. Ecranul antireflex este realizat din saphir, la fel si capacul din spate, care iti dezvaluie astfel miscarile mecanismului.

Pretul de lista poate ajunge la 50.300 dolari, daca optezi pentru cureaua din aur, 31.800 de dolari, daca vrei o curea din aur de 18 carate si cauciuc albastru, ori 29.000 de dolari, pentru varianta cu piele albastra de aligator.

Daca stii sa cauti, vei gasi magazine online care ofera discount de pana la 30%.

#Ulysse Nardin Marine Chronometer Manufacture, #ceas Ulysse Nardin, #ceas navigator lux , #Shopping