Oja cu efect de gel, alternativa ta la manichiura semipermanenta

Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
7399 citiri
Oja cu efect de gel, alternativa ta la manichiura semipermanenta
Sursa Foto: Extravaganzi

Renunta la unghiile false, dar si la manichiura semipermanenta, in aceasta primavara, fara sa renunti insa la luciul si consistenta unei astfel de manichiuri.

Business24 iti recomanda Vernis Couture Effet Gel Collection, colectia de lacuri de unghii cu efect de gel lansata de Dior pentru sezonul de primavara 2014.

Cu fiecare aplicare, unghiile tale vor fi tot mai tari, iti promit reprezentantii Dior.

Colectia include 21 de nuante de lac de unghii, printre care si nuantele cu care Dior te-a obisnuit de-a lungul anilor.

Pe langa nuante, Dior propune o formula cu efect de gel de lunga durata, cu un luciu mult mai puternic decat un lac clasic. Aceasta stralucire intensa este rezultat al unei combinatii intre anumite tipuri de rasina pura si tehnologia Techni-Polyme din sticla laminata.

In plus, noua formula este compusa 80% din ingrediente naturale.

Desigur, aceasta formula necesita si un aplicator profesional, asa ca designerii Dior au ales sa reinventeze pensula cu care vei aplica aceasta oja-minune.

Mai flexibila, vizibil mai lunga, rotunjita si turtita, noua pensula este creata astfel incat sa ia o cantitate potrivita de lac necesara unei aplicari uniforme, astfel incat sa nu gresesti oricat de novice ai fi in materie de aplicat lac pe unghii.

Vernis Couture Effet Gel Collection de la Dior va fi disponibila incepand cu 1 aprilie in marile magazine de cosmetice, inclusiv Sephora, Douglas si Marionnaud, potrivit Extravaganzi.

#oja Dior gel, #oja efect gel, #Dior Vernis Couture Effet Gel Collection , #Shopping