Ofera-i copilului tau o jucarie pe care s-o tina minte toata viata

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
7826 citiri
Ofera-i copilului tau o jucarie pe care s-o tina minte toata viata

Jucariile sunt obiectele de care se pot lega cele mai frumoase amintiri ale unui copil, iar tu, ca parinte, te poti asigura ca ai contribuit la fericirea celui mic.

O replica Polar Experss-ului, celebra masina de curse Fulger McQueen, un iPad -Jucaria Anului pentru Copii- sau jocul Mindstorms de la LEGO, ar fi o varianta incantatoare pentru micuti, nu-i asa?

Speram ca lista noastra de recomandari sa te inspire, daca nu pentru acest Craciun, poate pentru Anul Nou.

Trenul Polar Express

Imbracat in metal si inconjurat de magie, acest tren este erou principal atat in cartile de Craciun, cat si in film (este si setul de tren cel mai bine vandut de pe Amazon).

Aceasta replica a Polar Express-ului poate inmuia inima oricarui copil, ba chiar si a adultilor.

Costa 330 de dolari si poate fi cumparat de pe site-ul lionel.com.

Fulger McQueen

Celebra masina de curse Fulger McQueen a cucerit inima multor micuti din Romania, unde filmul este dublat excelent de voci ale unor mari actori, precum Valentin Uritescu.

Acest Fulger costa in jur de 300 de dolari si fuge cu o viteza de 5,63 km/h. Merge si inainte, si inapoi, iar comparativ cu un Mercedes SL 500, pe care PoshTots.com il vinde cu 9.492 de dolari este chiar un chilipir.

iPad

Credeai ca tableta iPad nu merge pusa pe lista de cadouri pentru copii? Mai gandeste-te. Revista PC World a numit aceasta tableta Jucaria Anului pentru Copii, iar libraria de aplicatii creata pentru aceasta tableta, care se adreseaza copiilor este impresionanta, de la povestitori virtuali, pana la jocuri interactive.

Iar asta nu-i tot. Potrivit unui sondaj recent realizat de catre Nielsen, 44% dintre copiii cu varsta intre 6 si 12 ani isi doresc o tableta iPad mai mult decat orice alt gadget, incluzand aici computere sau console de jocuri. Cu alte cuvinte, adio Nintendo, salve Angri Birds!

Ultima generatie a tabletei iPad costa 3.599 de lei la eMAG.ro, in varianta cu spatiu de stocare 32 GB.

Replica Bentley

Acest model este o replica fidel a unei masini clasice: Bentley Blower. Modelul este construit la o scara de 1:12 si are o lungime de 365 mm si o latime de 135 mm, fiind construit din 278 de piese.

Recomandam aceasta jucarie doar daca cel caruia sau careia ii este destinata este un copil colectionar.

Mindstorms NXT 2.0

Pregateste-te pentru noua generatie de roboti. Aceasta nu este doar o simpla piese LEGO, ci un robot inteligent, dotat cu un micro-calculator, care va stimula la maximum inteligenta si creativitatea copilului tau. Il poti cumpara si dupa Craciun. In prezent costa 1.359 de lei si poate fi cumparat de pe site-ul caramidute.ro.

Setul contine 619 de piese LEGO.

#cadouri de Mos Craciun, #cadouri copii Craciun, #cadouri copii sarbatori iarna , #Shopping