Gentile din piele exotica sunt cool! Chiar si purtate de barbati

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 00:00
4093 citiri
Gentile din piele exotica sunt cool! Chiar si purtate de barbati
Genti din piele de crocodil pentru barbati

Accesoriile din piele exotica sunt mai apreciate decat oricand, iar designerii se bat in a lansa noi modele. Realizata din piele de crocodile, Camp Cocco Madagascar Tote de la Bottega Veneta pentru domnii trendy este una dintre cele mai indraznete si cool genti pentru barbati.

Luxoasa si cu un spatiu generos, acasta geanta este un accesoriu "must have" in garderoba oricarui barbat care se respecta, dupa cum recomanda Luxurylaunches.com. Geanta este finisata cu piele si are o baza plata.

Pretul sau este de 27.800 de dolari, insa cine se uita la bani cand vine vorba de a te pastra in pas cu moda?

Aceasta geanta este destinata activitatilor casual, insa Bottega Veneta a vrut sa realizeze si un produs special pentru office. Astfel a luat nastere Uniform Cocco Lave Briefcase, produsa din piele de crocodil, careia i s-a pastrat modelul original.

Facand un pas inainte in domeniul frumusetii si durabilitatii, aceasta servieta este si foarte placuta din punct de vedere estetic, dar si foarte functionala.

Pretul acestei genti este de 28.000 de dolari, insa daca doriti sa o comandati chiar acum, veti fi dezamagit. Stocul este momentan epuizat, insa producatorii promit o noua serie in curand.

#geanta barbat, #accesoriu barbat, #moda barbat, #geanta piele crocodil , #Shopping