Cei mai frumosi trandafiri din lume ii gasesti pe flordelosandes.ro

Luni, 06 Februarie 2017, ora 16:35
7885 citiri
Cei mai frumosi trandafiri din lume ii gasesti pe flordelosandes.ro

Multa lume stramba din nas cand aude vorbindu-se despre 14 februarie, Ziua indragostitilor, flori de Sf Valentin... Ba ca este o sarbatoare importata de la americani, ba ca este romantism in exces, ba ca este comerciala.

In realitate, toate femeile spera sa primeasca macar o floare de Valentine's Day. Si este de inteles. Cui nu-i place sa primeasca flori? Domnilor, toate femeile iubesc florile, iar noi va sfatuim sa nu ignorati aceasta zi, sa profitati de ea si sa le faceti sa se simta speciale.

Pentru asta, este suficient un buchet de flori. Sau macar un fir de floare. Un fir de trandafir rosu: clasic, elegant, romantic.

Cultivati la poalele Anzilor ecuadorieni

Si, pana la urma, de ce nu ar exista o zi in care sa ne oprim din goana obisnuita si sa trimitem celei dragi un gand bun? Macar sub forma unei flori. Pentru ca o floare inseamna delicatete, respect, dragoste. Nu trebuie sa va lasati dusi de valul comercial al acestei zile.

Un buchet de flori este suficient, pentru ca este un cadou simbolic. Si valoreaza mai mult decat orice altceva. Iar cei mai frumosi trandafiri rosii ii puteti comanda de pe flordelosandes.ro.

Si nu este doar un fel de a spune, pentru ca vorbim despre trandafiri de Ecuador, care chiar sunt numiti cei mai frumosi din lume. Sunt cultivati in ferme specializate, la poalele Anzilor ecuadorieni, in conditii climatice speciale, care le confera o rezistenta si un aspect deosebite.

Trandafirul rosu, eternul simbol al dragostei

Flor de los Andes este una dintre primele florarii din Romania care importa acesti trandafiri direct din Ecuador si care au devenit o adevarata marca in domeniul comertului cu flori. Pe flordelosandes.ro, floraria lor online, gasiti trandafiri in culori si nuante deosebite si cele mai bune oferte la buchetele de trandafiri.

In fond, trandafirul ramane cea mai oferita floare, un etern simbol al romantismului, care nu da gres niciodata atunci cand vine vorba despre exprimarea sentimentelor. Iar cel mai pretuit este, desigur, trandafirul rosu.

Asadar, daca inca nu te-ai hotarat si mai cauti un raspuns la intrebarea "Ce flori ii cumpar de Valentine's Day?", sfatul nostru este sa nu faci experimente si, in acest caz, sa fii conservator: comanda-i un buchet de trandafiri rosii. Cu siguranta, va aprecia gestul si, mai ales, faptul ca ai indraznit sa fii romantic.

Buchete clasice, tort sau ceainic cu trandafiri rosii

Pe flordelosandes.ro gasesti trandafiri rosii de Ecuador in prezentari foarte diverse, in colectia speciala de Valentine's Day. Daca ai un moment de extravaganta si chiar vrei sa fie o zi de neuitat, comanda-i un buchet de 101 trandafiri rosii. Este impresionant, iar pe flordelosandes.ro ai mai multe oferte la acest buchet. Pentru un gest mai "cuminte", iti recomandam un buchet clasic, din 25 de trandafiri rosii.

Daca este si ziua ei de nume sau daca vreti, pur si simplu, sa aniversati dragostea, poti comanda un Tort cu trandafiri rosii, un cadou original, care ii va ramane in amintire. Iar daca vrei, pur si simplu, ceva diferit, ceva altfel, poti opta pentru un Ceainic cu trandafiri rosii, cochet si feminin.

Si exemplele pot continua, totul este sa nu ignori aceasta zi, deoarece, chiar daca nu iti va spune direct, cu siguranta, EA asteapta un gest romantic din partea ta.

Comanda online si nu lasa totul pe ultima clipa

De ce sa comanzi online florile pentru Valentine's Day? Pentru ca este comod si eviti aglomeratia din florarii si din trafic. Pentru ca, cel putin prin flordelosandes.ro, florile ajung la destinatie in stare impecabila, deoarece sunt livrate prin curieri proprii.

Iar surpriza este desavarsita atunci cand EA se trezeste cu un buchet de flori la usa sau la birou si cu un mesaj din partea ta.

Plata se poate face online, se proceseaza rapid, iar comanda se livreaza in trei ore. Ideal este sa alegi florile din timp, sa faci comanda din timp, sa nu lasi asta pentru ultima clipa, tocmai pentru ca poti rezolva totul online.

#flori online, #comanda trandafiri online , #Shopping