Ceasurile de mana care scriu istorie

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 13:19
1552 citiri
Ceasurile de mana care scriu istorie

Ceasurile de mana au evoluat de la cele intoarse manual in fiecare zi la cele cu intoarcere automata. Si dupa ce aceasta moda s-a stins, au aparut ceasurile electronice cu tehnologiile bazate pe cuart iar in cele din urma ceasurile ale caror mecanisme surprind si in prezent prin precizia lor si influenta asupra stilului.

Sa vorbim despre ceasuri Orient! Acele modele care evoca si acum traditia ceasurilor mecanice care definesc identitatea acestei firme.

Oarecum neobisnuit pentru zilele aceastea ca un producator de ceasuri sa-si fabrice propriul mecanism pe care il incorporeaza in produsele sale, dar lucrul acesta nu poate decat sa evidentieze calitatea cea mai inalta si standardele exigente. Un mare plus pentru compania japoneza!

Si pentru ca tot vorbim despre o tehnologie superioara, sa aducem in discutie si modelele de ceasuri Casio, concepute de catre domnul Kashyo, cel care a fost un deschizator de drumuri in microelectronica, fabricand diverse articole de la instrumente muzicale, televizoare, camere foto digitale pana la ceasuri si dispozitive electronice sofisticate.

Prin dezvoltarea de tehnologii ce includ numerose antene, micro-cipuri si altele, Casio a creat tipurile de ceas ce se sincronizeaza cu satelitii pentru a afisa ora exacta, vremea, coordonatele si multe alte functii necesare.

Schimband continentul, catre descoperiri si inventii mai aprofundate, analizam tipurile de ceasuri Tommy Hilfiger, cel care initial s-a lansat prin colectii de imbracaminte, pantofi iar mai apoi prin accesoriile de acest fel. Acestea au aparut in anul 2001 si s-au bucurat de succes de la lansare si pana in prezent.

#Ceasuri Orient, #Ceasuri Casio, #Ceasuri Tommy Hilfiger , #Shopping