Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Teatru, oregami si pantomima, la Tandarica

Teatru, oregami si pantomima, la Tandarica


Teatrul Tandarica organizeaza in perioada 24 noiembrie - 4 decembrie cea de-a VII-a editie a festivalului "Bucurii pentru copii. Spectacole de colectie".

Spectacolele vor aduce la Bucuresti trupe de profil din Romania, Spania, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Italia si Israel, potrivit Agerpres.

Festivalul include, pe langa specatacolele de teatru sesiune de workshop-uri de pantomima, de origami, de teatru de umbre, constructie de papusi din baloane si sosete. La acestea se adauga lansari de carte, vernisarea unei expozitii de scenografie, proiectii cu spectacole de animatie.

Pe parcursul festivalului va fi acordat Premiul de excelenta in arta animatiei "Michaela Tonitza Iordache", doamnei Carmen Marginean, marionetista a Teatrului de marionete din Arad.

Un premiu similiar pentru corpul tehnic, instituit in 2010, va fi acordat la editia din acest an lui Victor Truta, sculptor de papusi la Teatrul Gulliver din Galati, in varsta de 81 de ani.

Festivalul "Bucurii pentru copii. Spectacole de colectie" este organizat de Teatrul de Animatie Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2426 ori
Citeste mai multe desprefestival copii Tandarica