Cauti un cadou inedit? Incearca un voucher "Zbor cu Elicopterul"

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
3659 citiri
Cauti un cadou inedit? Incearca un voucher "Zbor cu Elicopterul"
Foto: Elicoper/ SURSA: activitati-cadou.ro

Zborul cu elicopterul poate fi un cadou special pentru o persoana draga, dar poate fi si cadoul pe care ti-l oferi tie si partenerilor tai de afaceri. Surprizele deosebite nu se fac foarte usor, insa ofertele online sunt aici sa iti usureze efortul.

Conceptul de cadou poate lua foarte multe forme, in functie de persoana careia ii este adresata. Daca esti in cautarea unui cadou inedit, care sa sporeasca adrenalina si sa fie relaxant, in acelasi timp, Business24 iti sugereaza in acest weekend sa cumperi un voucher "Zbor cu Elicopterul" de la Activitati Cadou Supermarket.

"Vorbind de elicoptere, subiectul nostru preferat, cu mandrie spunem ca toti cei care au experimentat activitati de Zbor cu Elicopterul si mai ales persoanele carora li s-a pregatit ca si surpriza aceaste activitati, au fost foarte incantati de tot ceea ce reprezinta un Champagne Flight sau un Heli Dining care sunt de altfel activitatile "cedeta" la categoria Zbor cu Elicopterul", ne-a declarat Hertha Todea, Managing Partner Activitati Cadou Supermarket.

Activitatile sunt standardizate si pot fi gasite in ofertele Activitati Cadou Supermarket care cuprind pretul, numarul de persoane incluse in voucher, nivelul de satisfactie al clientilor, precum si cel de adrenalina si relaxare.

Iata cateva dintre ofertele lor, vouchere pe care le poti oferi drept cadou, sau de care te poti bucura chiar si tu, alaturi de partenerii de afaceri sau de cei dragi.

Lectie Heli Golf

Lectia costa 2.629 lei si poate fi practicata atat in Bucuresti, cat si in Ilfov sau Ploiesti. Voucherul se este valabil pentru o persoana, care isi poate aduce doi invitati.

Experienta combina un joc de golf "la unul din cele mai frumoase cluburi din tara noastra", dupa cum spun reprezentantii companiei, cu un zbor cu elicopterul in care te poti bucura de peisaje deosebite, o experienta de neuitat.

Heli Dining

O cina deasupra Brasovului poate fi surpriza perfecta pentru persoana draga, iar daca Brasovul ti se pare prea departe, poti alege o cina si deasupra Ploiestiului. In acelasi timp, cina cu elicopterul poate fi si o masa de afaceri impresionanta, iar voucherul pentru doua persoane costa 2.599 de lei.

Survol cu elicopterul alaturi de invitati, in Bucuresti

30 de minute de zbor cu elicopterul impreuna cu partenerii de afaceri sau prietenii, dupa caz, iti ofera sansa de a privi Bucurestiul din alt unghi, la propriu, fata de modul in care il privesti zilnic.

Zborul poate fi de agrement, sau in interesul afacerii tale, daca vrei sa le prezinti partenerilor orasul in care iti desfasori activitatea, intr-un mod inedit.

Voucherul costa 2.359 lei si este valabil pentru o persoana si invitatii sai.

"La Survolul cu elicopterul se pot admira de sus principalele highlight-uri ale Bucurestiului cum sunt Arcul de Triumf sau Casa Poporului", explica reprezentantul companiei.

#voucher zbor elicopter, #cadouri voucher, #cadou parteneri afaceri , #Planificarea activitatii