Sarbatoreste reusitele cu o sampanie cu aroma de caviar

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 00:00
2702 citiri
Sarbatoreste reusitele cu o sampanie cu aroma de caviar
Foto: Luvienz

Luvienz Caviar Edition este alegerea potrivita, daca vrei sa-i impresionezi pe partenerii de afaceri. Aceasta sampanie din struguri Chardonnay si cu aroma subtila de caviar era, pana nu demult, disponibila doar pentru anumite petreceri private. Acum o poti comanda si tu, online.

Asa cum branzeturile rafinate se potrivesc doar cu vinul alb, asa si caviarul se serveste intotdeauna cu un pahar de sampanie.

Guillaume Laborie si Leevy Pennaneach, fondatorii casei Luvienz, au profitat de aceasta asociere extrem de apreciata si au creat o sampanie unica pe piata produselor de lux.

Noua sampanie-caviar a trecut printrun proces detaliat si complex, iar rezultatul impresioneaza atat prin ambalaj, cat si prin continut.

Un "costum" elegant si negru Couture, imbraca, la propriu, aceasta sampanie aromata exact atat cat trebuie cu note de caviar Oscietre. Nu mai punem la socoteala faptul ca este facuta 100% din struguri Chardonnay, ceea ce creeaza gustul perfect.

Conceptul de sampanie cu aroma de caviar s-a nascut in 2009, a fost perfectionat in 2012 si lansat in 2013 multumita hnow-how-ului casei Luvienz. Contacteaza-i si solicita un pret pentru propria ta experienta inedita in materie de sampanie.

#sampanie caviar, #Luvienz sampanie caviar , #Petreceri