Dorchester plateste 42 milioane euro pentru renovarea unui hotel

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 19:36
1014 citiri
Dorchester plateste 42 milioane euro pentru renovarea unui hotel

Compania ILTM Cannes, detinatoare a lantul de hoteluri de lux Dorchester Collection, intra in renovari si achizitii, investitiile pentru un singur hotel ridicandu-se la 42 de milioane de euro.

ILTM Cannes a anuntat achizitia a patru cladiri adiacente hotelului Plaza Athenee, unul dintre cele doua hoteluri pe care grupul de detine in Paris, transmite CPP-Luxury.

La inceputul acestui an, in celalalt hotel Dorchester Collection din Paris, Le Meurice, au fost finalizate o serie de renovari in valoare totala de 42 milioane de euro.

In aceasta vara, Dorchester Collection a deschis, de asemenea, un al doilea hotel in Londra, denumit 45 Park Lane. Cu un design contemporan, noul hotel din Londra este situat in apropierea Dorchester Hotel.

Directorul ILTM a confirmat ca anul viitor va fi renovat si Hotelul Dorchester, urmarindu-se prin acesta consolidarea pozitiei ocupate de Dorchester pe piata de profil din Londra.

Hotelul Principe di Savoia din Milano a fost de curand deschis dupa o renovare, in timp ce Bel Air Hotel a fost redeschis dupa 2 ani de renovari extinse.

Dorchester Collection este un lant de hoteluri de lux, cu 9 proprietati, din care 8 sunt detinuti in majoritate de catre sultanul din Brunei.

#investitii hotel Dorchester, #hotel nou Dorchester Londra , #Omul de afaceri