Top manichiuri in 2013: Etaleaza-ti unghiile naturale

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
6737 citiri
Top manichiuri in 2013: Etaleaza-ti unghiile naturale

Tendintele pentru manichiura in primavara-vara 2013 aduc schimbari si vin cu o noua provocare: Ai renunta la unghiile false? Poate ca oja semipermanenta te va convinge sa faci si asta, fara sa simti ca ai facut vreun compromis.

Daca inovatiile anului trecut erau Velvet si Caviar de la Ciate, care inca se poarta cu succes, anul acesta specialistii vorbesc despre o intoarcere la unghiile naturale, implicit la nuantele pale ce aduc un plus de naturalete manichiurii.

"Cateva recomandari care vor fi apreciate in noul sezon sunt: french-ul vertical, manichiura glam (cu sclipici), umbre (degrade), unghii pale cu dungi diagonale. Pentru respectarea tendintelor e recomandat ca unghiile sa aibe marime naturala sau chiar scurte. In pedichiura se imprumuta aceleasi trenduri", spune Lavinia Panait, consilierul de imagine in probleme de manichiura al Rouge Nail Bar.

Alegerea culorii este intotdeauna o problema, mai ales atunci cand ai din ce alege. Chiar daca rouge (n.r. rosu) este alegerea fericita care te scoate mereu din impas, e important sa stii care sunt cele mai hot nuante ale primaverii.

"Culorile inchise (negru), culori deschise si reci, culori magnetice si mult verde (smarald, menta si electric in combinatie cu negru)" sunt culorile acestui sezon, completeaza specialistul.

Manichiura semipermanenta, solutia salvatoare a celor mai ocupate dintre noi?

Potrivit Laviniei Panait, cele mai cerute manchiuri la Rouge Nail Bar sunt cele semipermanente, lacuri care rezista pe unghii pana la doua saptamani si care au o stralucire aparte.

#top manichiuri 2013, #tendinte manichiura 2013, #unghii naturale, #oja semipermanenta , #Frumusete