Sandalele din platina: O comoara pe masura ta

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 00:00
2329 citiri
Sandalele din platina: O comoara pe masura ta
Foto: extravaganzi.com

Prima pereche de sandale din platina, "made to measure", a fost lansata recent, iar producatorii asteapta deja comenzi pentru alte perechi. Poti comanda si varianta din aur galben de 18 carate sau din aur alb, ai garantie timp de 1.000 de ani pentru ele.

Bijutierul britanic House of Borgezie a lansat, recent, prima pereche de sandale cu toc cui, in intregime din platina. Ele costa 70.000 de lire sterline si sunt opera designerului Cristopher Shellis.

Din cauza temperaturilor inalte si tehnicilor complexe necesare pentru a prelucra platina, productia primei perechi a durat patru ani, asadar va trebui sa ai putina rabdare.

Foto: extravaganzi.com

Daca iti doresti si tu o comoara pe marimea ta, tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi personal pe cei de la House of Borgezie si vei beneficia de o echipa care se va deplasa personal la tine pentru masuratori si pentru a se asigura ca sandalele tale din platina sunt pe masura ta.

"Acestea sunt niste comori care vor rezista intotdeauna", spune designerul. "La doar 40 de ore de la lansare am inceput sa primim comenzi din China", continua acesta.

#sandale platina, #cea mai scumpa pereche sandale, #sandale House of Borghezie , #Femei de afaceri