Madonna, cea mai bine platita femeie din muzica

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 15:15
1405 citiri
Madonna, cea mai bine platita femeie din muzica

De-a lungul anului 2013 Madonna a castigat 125 de milioane de dolari, suma care o impune pe prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite femei din industrie.

Turneul "MDNA" a realizat incasari de 305 milioane de dolari, iar regina pop a obtinut venituri importante si din comercializarea liniei sale de imbracaminte Material Girl si a parfumurilor din gama Truth or Dare, conform Forbes.

Pe locul doi s-a plasat Lady Gaga, cu venituri de 80 de milioane de dolari in cursul acestui an. Desi a fost nevoita sa renunte la o serie de concerte din cadrul turneului sau din cauza unor probleme la sold, Lady Gaga a reusit sa-si rotunjeasca fondurile si dupa lansarea noului sau album, "ARTPOP".

Taylor Swift ocupa locul trei in clasamentul intocmit de Forbes cu venituri de 55 de milioane de dolari, venituri la care a contribuit si lansarea noului sau album, "Red", care s-a vandut in 1,2 milioane de exemplare inca din prima saptamana.

Beyonce s-a plasat pe locul patru cu venituri de 53 de milioane de dolari. Ea isi continua turneul international "Mrs. Carter" care inregistreaza incasari de 2 milioane de dolari prin fiecare oras prin care trece.

Jennifer Lopez inchide topul 5 cu venituri de 45 de milioane de dolari.

Mai mult decat cea mai bine platita femeie din muzica, Madonna este si cel mai bine platit artist al acestui an, depasind sub raportul veniturilor nume precum Bon Jovi, Toby Keith sau Justin Bieber.

#salarii muzica, #venituri Madonna, #Venituri Beyonce, #venituri Lady Gaga , #Femei de afaceri