Primavara 2015, in stilul '70. Tu ce si cum porti?

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 00:00
7456 citiri
Primavara 2015, in stilul '70. Tu ce si cum porti?

Moda anilor '70 revine in acest inceput de 2015, iar magazinele se vor umple de pantaloni evazati, piele intoarsa si jeans specifice acelei decade.

Pe langa toate acestea, surpriza anului este kimonoul. Daca anul 2014 a fost reprezentat de capa sau poncho, iata ca anul 2015 este anul kimonoului. Dar stii cum si cand sa il porti?

Iata cateva sfaturi cu privire la fiecare dintre elementele in tendinte anul acesta:

Pielea intoarsa

De cativa ani ne-am obisnuit sa combinam articolele de piele din garderoba insa iata ca a sosit vremea materialului de piele intoarsa sa ii ia locul. Acesta poate fi purtat sub forma de fusta, pantalon, sahariana, pantofi sau chiar rochie. Un exemplu pentru cum am putea purta pielea intoarsa vine chiar de la Kim Kardashian.

Pantalonii palazzo

Pantalonii palazzo sunt principala tendinta primavara aceasta, insa asta nu inseamna ca pantalonul drept sau skinny va disparea.

E important sa stii, insa, ca acest pantalon nu este usor de purtat. El scoate in evidenta atat calitatile cat si defectele, de aceea este important sa il purtam intotdeauna cu o pereche de incaltari cu platforma.

Jeans

Denimul a intrat in viata noastra in anii '70, acest material devenind unul de baza in orice dressing.

Anul acesta el revine in forta si va fi protagonistul tinutelor noastre permitandu-ne si un ''total look'' cu conditia de a nu exagera cu accesoriile.

Cu toate acestea, jeans-ul este un element casual si nu este deloc potrivit pentru intalnirile de afaceri sau reuniunile importante.

Vesta

Foarte versatila si usor de combinat, vesta este aliatul nostru aceasta primavara, putand fi purtata in diverse outfituri sub forma de pulover (cu o camasa pe dedesubt), rochie sau chiar jacheta.

Kimono

Purtat ca si rochie sau sub forma de jacheta, aceasta haina delicata si eleganta promite sa ne faca sa ne indragostim de ea.

Paltonul

Calduroasele paltoane, in voga in sezonul toamna-iarna, vor continua sa faca parte din garderoba noastra si in aceasta primavara.

Sperand ca v-au fost de ajutor sfaturile mele va urez shopping placut!

Articol de Gabriela Stanescu, personal shopper

#tendinte primavara 2015, #moda primavara 2015, #tendinte anii 70 , #Fashion