Modele de pantofi pentru barbati

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 17:25
1920 citiri
Modele de pantofi pentru barbati

Despre barbati, atunci cand vine vorba de incaltamintea pe care o aleg, se pot spune doua lucruri: prefera modelele de calitate, rezistente in timp si in general sunt destul de nedumeriti atunci cand vine vorba de alegerea unor modele de pantofi, preferand incaltamintea elegant-casual.

Tocmai de aceea, in acest material vor fi prezentate cateva ponturi privind alegerea pantofilor care se se asorteze perfect cu tinutele din garderoba domnilor, punandu-se accent pe acele modele care sunt cu adevarat un must.

Pantofii eleganti Oxford

Se purtau in special in anii '50 si erau atributul de baza al domnilor cu stil. Farmecul acestui model de incaltaminte elegant este dat de cusaturile bine realizate si de varful rontunjit care ofera un aspect "chitit" piciorului.

In acest sezon, pantofii Oxford pentru barbati raman in topul preferintelor, insa se poarta in special modelele in doua culori, mizandu-se pe combinatia care nu da niciodata gres: alb + negru. La fel de la moda este si combinatia de culori maro + crem sau maro + bej.

Pantofii Oxford sunt ideali pentru a fi purtati la serviciu, impreuna cu un o pereche de jeansi, o camasa si un sacou pe deasupra.

Mocasinii

Reprezinta un model de pantofi de barbati care poate fi purtat atat la birou, cat si la o iesire in oras.

Se asorteaza perfect cu pantaloni comozi, dar si cu shorts, atunci cand vremea va deveni mai calduroasa.

Se poate opta pentru mocasini cu tot felul de cusaturi menite sa atraga atentia, dar si cu catarame cu rol decorativ.

Acestia au varful doar usor rotunjit, iar partile laterale dreptunghiulare. Reprezinta un tip de incaltaminte foarte comod, rezervat persoanelor mai nonconformiste in ceea ce priveste stilul vestimentar.

Un avantaj al acestui tip de pantofi este dat de faptul ca nu au sireturi si sunt foarte usor de incaltat.

Pantofii eleganti Derby

Seamana foarte tare cu modelul Oxford, insa sunt ideali tinutelor ceva mai elegante care implica costum.

Pot fi purtati cu succes la evenimente precum petrecerile de nunta sau meeting-uri importante.

Desigur, ei sunt o alegere excelenta pentru barbati purtand tinute casual, care implica o camasa si o pereche de blugi.

Insa mai intai de toate, trebuie stabilit faptul ca acesti pantofii trebuie intotdeauna sa fie ingrijiti corespunzator, pentru a putea face o impresie buna celor din jur.

De asemenea, un barbat care alege sa poarte la o tinuta cu pantofi de barbati eleganti in loc de tenisi de barbati, tinde sa fie mai apreciat de catre cei din jur si considerat o persoana atenta la detalii si preocupata de propriul aspect.

Pantofii eleganti Golf Suede - nu au voie sa lipseasca din garderoba domnilor cu stil

Sunt ideali pentru anotimpurile precum toamna sau primavara, cu vreme de tranzitie. Talpa lor este suficient de groasa pentru a impiedica apa sa patrunda, ceea ce ii face ideali pentru vremea ploiasa. Ei se pot purta atat cu pantaloni mai eleganti, cat si cu jeansi.

Cele mai populare culori pentru modelul de pantofi Golf Suede sunt maro, bleumarin, crem, bej, galben mustar si negru. Pentru a iesi si mai mult in evidenta, se recomanda purtarea lor cu pantaloni indoiti in partea de jos.

#pantofi barbati, #modele pantofi barbatesti , #Fashion