EMC Time Hunter X-Ray, cronograful care dezvaluie secretele orologierilor Urwerk

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 00:00
3535 citiri
EMC Time Hunter X-Ray, cronograful care dezvaluie secretele orologierilor Urwerk
Foto: Urwerk

Conceptul EMC lansat de Urwerk in urma cu trei ani a starnit ropote de aplauze si a colectat diverse distinctii la expozitiile in care a fost prezentat.

Acum insa, orologierii Urwerk au pregatit o surpriza pentru iubitorii mecanismelor fine, lansand in editie limitata un ceas menit sa dezvaluie in profunzime modul in care functioneaza un cronograf: EMC Time Hunter X-Ray, anunta Extravaganzi.

Doar 15 ceasuri cronograf EMC Time Hunter X-Ray vor fi produse in aceasta editie de exceptie, tot atatia client norocosi urmand sa se bucure de ineditul acestora.

In ciuda complicatiilor care sunt prezente pe ecranul cronografului Urwerk, ceasul este usor de citit.

Pe fondul negru al cadranului, elementele inscriptionate cu vopsea Superluminova fac ca ceasul sa fie vizibil si in miez de noapte.

In dreptul orei 1 si a orei 7, doua subcadrane simetric dispuse joaca rol de secundar si de indicator al rezervei de energie.

Partea din spate a cronografului EMC Time Hunter X-Ray este acoperita cu un geam din safir care iti permite sa urmaresti in voie miscarile mecanismului interior.

Martin Frei, co-fondator al Urwerk si director artistic in cadrul firmei, se arata de-a dreptul incantat de modul in care mecanismul interior este expusa ochiului privitorului.

"Partea din spate reflecta imaginea a doua lumi total diferite: circuite electronice si elemente mecanice de inalta finete. Acest lucru te indeamna sa afli mai multe despre cum functioneaza acest ceas neobisnuit.

Dupa cum spune si numele ceasului, X-Ray, acest cronograf nu ascunde nimic, toate secretele sale fiind vizibile pentru proprietar", spune Frei

#ceas cronograf Urwerk, #editie limitata ceas Time Hunter XRay, #ceasuri scumpe , #Fashion