Descopera Reverso, un ceas Jaeger LeCoultre cu design Louboutin

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 00:00
2514 citiri
Descopera Reverso, un ceas Jaeger LeCoultre cu design Louboutin
Foto: Extravaganzi

Esti indragostita de pantofii semnati Christian Louboutin, nu-i asa? Inseamna ca nu vei avea nimic de obiectat atunci cand te vei trezi in fata noului model Reverso, un ceas din colectia Jaeger LeCoultre reinterpretat acum de talentatul designer francez.

Reverso implineste 85 de ani de la lansarea primului model, iar inspiratul creator de pantofi de lux nu a ratat ocazia de a imprumuta elegantului accesoriu ceva din farmecul creatiilor sale renumite, arata Extravaganzi.

"Munca mea este ancorata in zona feminitatii si nu am pierdut niciodata din vedere faptul ca trebuie sa pastrez latura feminina a acestui proiect", a marturisit Louboutin dupa realizarea emblematicului ceas elvetian.

Fiecare model Reverso iesit din mana inspiratului designer dezvaluie in mod neasteptat noi fatete ale accesoriului feminin fara a abandona insa caracteristicile esentiale ale ceasului Jaeger-LeCoultre.

Punctul forte in care creatorul de moda a tinut sa-si etaleze inspiratia il reprezinta bratarile ceasurilor Reverso semnate de Louboutin.

Fiecare dintre ele este o capodopera ce poarta geniul designerului francez intr-o forma care le ofera o identitate proprie.

Stilul impus de artist se regaseste in special in gama de culori irizate care inunda aceasta colectie limitata, nuantele in degrade fiind deosebit de atragatoare si avand darul de a pune in valoare ceasul Reverso.

Intreaga serie limitata de ceasuri Reverso Christian Louboutin isi gaseste corespondent in colectia de pantofi si accesorii de dama pe care designerul a pregatit-o pentru aceasta primavara.

#ceas clasic Jaeger Lecoultre, #pantofi Christian Louboutin, #ceas dama Reverso Christian Louboutin , #Fashion