Cea mai luxoasa geanta pentru laptopul tau

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 00:00
3595 citiri
Cea mai luxoasa geanta pentru laptopul tau
Geanta pentru Apple MacBook Air

Apple MacBook Air este unul dintre cele mai fine si mai luxoase laptopuri pe care le veti vedea scoase din gentile managerilor. Iar o astfel de bijuterie nu poate fi purtata prin oras intr-un rucsac banal.

Acest laptop scump, subtire si incantator de argintiu face tot ce ne asteptam sa faca un netbook performant, insa de 10 ori mai bine. MacBook este destinat oamenilor de afaceri nonconformisti, care ar prefera sa utilizeze un iPad sau o tableta cu laser, dar au nevoie de nevoie de vigoarea unui computer si de o tastatura fara compromis.

Insa cum poti trasporta acest anorexic si delicat MacBook Air prin oras? Ei bine, a fost "inventata" o geanta superba si eleganta, creata de artistul londonez Knomo.

Daca faceti parte din acea categorie de barbati curajosi care au adoptat inca de la inceput moda gentilor barbatesti, cu siguranta ca v-ati gasit cel mai bun prieten. In caz contrar, cu siguranta ca geanta lui Knomo o sa va convinga sa va reganditi stilul vestimentar.

Cei care o folosesc spun ca este cea mai confortabila si luxoasa geanta din piele, pentru barbati.

Piele moale si calda, inchizatorile usor de utilizat, buzunarele organizate si protectia interna antisoc fac din aceasta geanta cel mai bun partener al McBook-ului.

Pretul este de 145 de lire sterline, iar viitorul fericit proprietar poate alege intre nuantele de bronz, negru si maro.

#geanta apple macbook air, #geanta laptop , #Fashion